hehe... valjda bu bilo hrabrih i nadobudnih, pa možda kaj i izdebugiramoodin je napisao/la:big like na ovo
Arch Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Arch Linux
Evo nekaj zgodno za sve one koji vole GUI frontend za pacmana (kao ja naprimjer
)
Pod KDE-om imamo kpackagekit zašto vam treba i packagekit daemon (sve dohvatljivo iz AUR-a) i to sve radi dobro, no ako netko želi manju aplikaciju, tu je AppSet. Treba samo QT libs i to je to. Radi fino, ima i tray ikonu, pa bilježi nove updejtove i tak. Također iz AUR-a.
Jedino kaj mi fali u tim GUI frontendovima je AUR podrška.
Pod KDE-om imamo kpackagekit zašto vam treba i packagekit daemon (sve dohvatljivo iz AUR-a) i to sve radi dobro, no ako netko želi manju aplikaciju, tu je AppSet. Treba samo QT libs i to je to. Radi fino, ima i tray ikonu, pa bilježi nove updejtove i tak. Također iz AUR-a.
Jedino kaj mi fali u tim GUI frontendovima je AUR podrška.
- drone
- Moderator
Uh, onda ništa. I ja čekam jedan kvalitetnije napravljen GUI iako ne znam točno zašto kad iz konzole sve radi dobro.Grof je napisao/la: Jedino kaj mi fali u tim GUI frontendovima je AUR podrška.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Da, ne znam ni ja zašto, no volim cici-mici GUI paketne upraviteljedrone je napisao/la:Uh, onda ništa. I ja čekam jedan kvalitetnije napravljen GUI iako ne znam točno zašto kad iz konzole sve radi dobro.Grof je napisao/la: Jedino kaj mi fali u tim GUI frontendovima je AUR podrška.
Mislim da je jedino Shaman imao kompletnu Arch podršku paketiranja. Chakra će na kraju svojeg razvoja dobiti Shaman2 upravitelj, no toga za sada još nema, a stari Shaman ne radi više s Archom.
KPackagekit dobro obavlja svoj posao na regularnim repoima i uredno udejta sustav. Nemam zamjerke.
AUR grafički frontend http://aur.archlinux.org/packages.php?ID=41444
Ma, probal sam to, ali nije mi nekaj. Za AUR mi je ipak zasad bolji packer.....Archer je napisao/la:AUR grafički frontend http://aur.archlinux.org/packages.php?ID=41444
Kako ste riješili Flash na Archu? Možete li dati koji savjet, što i kako je najbolje instalirati.
Trenutno imam instaliran samo flashplugin s kojim video užasno zapinje, ali zvuk ide normalno.
Browser je Firefox 3.6.15.
Trenutno imam instaliran samo flashplugin s kojim video užasno zapinje, ali zvuk ide normalno.
- retsam
- Spol: M
probaj povući flashplugin-prerelease iz aur-aPsyTrance je napisao/la:Kako ste riješili Flash na Archu? Možete li dati koji savjet, što i kako je najbolje instalirati.
ja koristim wakka to je nasljednik gtkpacman i manje je bugovit. kavaArcher je napisao/la:AUR grafički frontend http://aur.archlinux.org/packages.php?ID=41444
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Odustajem od Archa, barem za sada. Ulijenio sam se i nemam volje toliko stvari konfigurirati.
Back to Ubuntu (
)
Hvala u svakom slučaju.
Back to Ubuntu (
Hvala u svakom slučaju.