Flash player problem

Novi ste u svijetu Linuxa? Imate hrpu početničkih pitanja?

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
PRAVILA ZA NOVE KORISNIKE LINUXA!
Prije otvaranja bilo kakve diskusije svaki novi korisnik u svijetu Linuxa obavezan je učiniti sljedeće korake:
Pročitati ove tekstove iz naše Wikipedije:
- Sve uvodne tekstove Linuxa za početnike (njih 5)
- Sve što trebate znati o radu s diskovima
- Pročitati ovu temu za početnike
- Pokušati pronaći riješenje problema u Enciklopediji znanja

Nakon toga korisnik smije otvoriti temu s naslovom svog problema uz obaveznu naznaku Linux distribucije koju koristi u formi:
[Linux distribucija, broj verzije, grafičko okruženje]: Naslov problema
U prvom postu korisnik obavezno mora odgovoriti na ova pitanja:
- Da li ima instalirane Windowse?
- Što ga je motiviralo na instaliranje i korištenje Linux distribucije?
- Obavezno je potrebno navesti specifikacije hardvera (Ime Laptopa, tip procesora, grafičke i mrežne kartice, količina RAM-a i diska)

Bez učinjenih ovih prvih koraka, na teme se neće odgovarati i one će biti izbrisane s foruma!
Trbic

Flash player problem

Post Postao/la Trbic »

Ljudi da li postoji neki program koji zamenjuje Adobe Flash player...posto mi broswer koci izgleda zbog njega...nece da otvara stranice
Grof
Site Admin

Re: Opet ja,pomoc :D

Post Postao/la Grof »

Trbic je napisao/la:Ljudi da li postoji neki program koji zamenjuje Adobe Flash player...posto mi broswer koci izgleda zbog njega...nece da otvara stranice
Ima Gnash, ali nije to baš rješenje.

Daj opiši koja distribucija, arhitektura, koju verziju flasha sada imaš....
Trbic

Post Postao/la Trbic »

Grof je napisao/la:
Trbic je napisao/la:Ljudi da li postoji neki program koji zamenjuje Adobe Flash player...posto mi broswer koci izgleda zbog njega...nece da otvara stranice
Ima Gnash, ali nije to baš rješenje.

Daj opiši koja distribucija, arhitektura, koju verziju flasha sada imaš....
Instalirao sam Ubuntu 10, a flash sam skinuo najnoviju verziju koja je ponudjena na adobe sajtu,tj YouTube te usmeri na nju Adobe Flash Player version 10.2.152.27
ante003
Spol: M

Post Postao/la ante003 »

Stavi si AdBlock u Firefox (pretpostavljam da njega koristis). Bit ce ti puno bolje.
Trbic

Post Postao/la Trbic »

ante003 je napisao/la:Stavi si AdBlock u Firefox (pretpostavljam da njega koristis). Bit ce ti puno bolje.
okej skinuo sam to,samo jos jedno pitanje,kada skidam Flash player daje mi opcije "YUM for Linux",".tar.gz for Linux","rpm for Linux","deb for Ubuntu 8.04+",ATP for Ubuntu 9.04+" ja se tu to ne razumem :(
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Instaliraj si preko software centra ili Synaptica ubuntu-restricted-extras, pa ćeš dobiti i flash i hrpu codeca i ostalog ;)
Trbic

Post Postao/la Trbic »

Grof je napisao/la:Instaliraj si preko software centra ili Synaptica ubuntu-restricted-extras, pa ćeš dobiti i flash i hrpu codeca i ostalog ;)
Znaci i to sam probao i uvek imam isti problem,odem na youtube i da otvorim klip samo crno stoji nece da krene ni jedan :S ne znam vise sta da radim sve sam pokusao pomagajte!
madone
Spol: M

Post Postao/la madone »

A da probaš neki drugi browser recimo Chromium (imaš ga u synapticu)
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Trbic je napisao/la:
Grof je napisao/la:Instaliraj si preko software centra ili Synaptica ubuntu-restricted-extras, pa ćeš dobiti i flash i hrpu codeca i ostalog ;)
Znaci i to sam probao i uvek imam isti problem,odem na youtube i da otvorim klip samo crno stoji nece da krene ni jedan :S ne znam vise sta da radim sve sam pokusao pomagajte!
Da li imaš instaliranu AdBlock ekstenziju u browseru?
Trbic

Post Postao/la Trbic »

madone je napisao/la:A da probaš neki drugi browser recimo Chromium (imaš ga u synapticu)
Promenio sam broswer i sada radi super :) hvala puno!!!!
Odgovori