Hm...ovako nisam uopce expert za linux, poceo sam ga koristit prije mozda nekih mj.dana ali koliko sam uspio sve, nesto pohvatat i skuzit dolazim do slj.moguceg rijesenja (ispravite me ako sam u krivu

).
Koliko sam skuzio driveri za navedenu mreznu karticu su na crnoj listi (blacklisted) to se moze vidjet iz slj. (otvaranjem filea " /etc/modprobe.d/blacklist.conf "
# replaced by b43 and ssb.
blacklist bcm43xx
Ako iz tog konfiguracijskog filea se pobrise navedena stavka milsim da bi mu ubuntu nakon reboota trebo sam inst.drivere

.
Sto se tice win tu se puno bolje snalazim
Razlog zasto ne vidis "90 mb" koji su ti iskoristeni za insta ubuntu-a je mozda u tome sto ubuntu (linux) ne koristi iste tehnologije kao i win pa samim time (pogotovo ako je rijec o win xp) ne vidi ni particiju koj je zauzeo ubuntu (tih 90 mb) ne znam dali je moguce da se je inst na c:\ disk, cisto sumnjam, prije bi reko da si je sam kreirao neku particiju i tamo se smjesto. Ako je tako odi jednostavno u device manager, pod disk opcije i tamo bi trebo vidjet tu particiju koja ce ti vjerovatno bit no-name (bez imena i dodjeljenog slova) jednostavno je pobrisi i to bi ti vjerovatno trebalo bit to, s time da vodi racuna da ce ti novo nastali prostor vjerovatno bit pod "unallocated space (free space)" pa da vidis pod win taj prostor trebas kreirat novu particiju unutar tog prostora i formatirat je

.
Eto nadam se da sam bio od pomoci ako sam u krivu slobodono me ispravite