openSUSE 11.3 + KDE 4.5
Moderator/ica: Moderatori/ce
- pribon
- Spol: M
Re: openSUSE 11.3 + KDE 4.5
Kod mene Suse 11.3 radi fenomenalno. Doduše nije u pitanju KDE 4.5. Sistem se brzo podiže, sa Suse-om regulišem tripl boot ( uspio sam bez velikih podešavanja da podižem pored Windows 7, Mandrivu i naravno OpenSuse 11.3) , osim toga kombinovo sam sada sa PCLinuxOS 2010 (Win 7 i Open Suse) i radi odlično. Kako sada ubaciti KDE+4.5?
Det hindrar inte att vi säkrar framtiden!
Dodaj Factory Core i Extra repoe za KDE čiji se linkovi nalaze ovdjepribon je napisao/la:Kod mene Suse 11.3 radi fenomenalno. Doduše nije u pitanju KDE 4.5. Sistem se brzo podiže, sa Suse-om regulišem tripl boot ( uspio sam bez velikih podešavanja da podižem pored Windows 7, Mandrivu i naravno OpenSuse 11.3) , osim toga kombinovo sam sada sa PCLinuxOS 2010 (Win 7 i Open Suse) i radi odlično. Kako sada ubaciti KDE+4.5?
Nakon toga preko Yasta upgrejdaj na te repoe
KDE4.5 Stable Repos for openSUSE
http://anl4u.com/?p=930
više ne trebate povlačiti KDE 4.5 iz factory repozitorija..
svaka cast suse team!
http://anl4u.com/?p=930
više ne trebate povlačiti KDE 4.5 iz factory repozitorija..
svaka cast suse team!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
-
croatianchemist
- Spol: M
Instairao sam opensuse 11.3 KDE, i onda nove nvidija drivere. I onda kde 4.5.4. I onda se više ne mogu se logirati u KDE, plazma se ruši 
Malo googlao, čini se da postoje problemi u kompatibilnosti s novim dirverima od nvidia (260.19.21) i kde 4.5.4. Ako maknem nvidia drivere uspijem se logirati u KDE, ali onda tada ekran treperi i ništa ne radi...jedva sam uspio isključiti Kde 3D efekte, i onda KDE normalno radi. Nakon ponovne instalacije drivera opet se plasma ruši...eto..da znate ako netko to planira. Moja grafa je 9300gs. Sa Gnome (naravno
) normalno radi
Malo googlao, čini se da postoje problemi u kompatibilnosti s novim dirverima od nvidia (260.19.21) i kde 4.5.4. Ako maknem nvidia drivere uspijem se logirati u KDE, ali onda tada ekran treperi i ništa ne radi...jedva sam uspio isključiti Kde 3D efekte, i onda KDE normalno radi. Nakon ponovne instalacije drivera opet se plasma ruši...eto..da znate ako netko to planira. Moja grafa je 9300gs. Sa Gnome (naravno