Ubuntu 10.10
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Ubuntu 10.10
hvala momci rješeno je!
Imam jos jedno pitanje,jel moguce da je 8800gts 512 nvidia tako slaba sa opengl da mi onaj dole sto sam instaliro avant windows navigator kočka i trza kad predjem preko ikonica i one skakuću..prije sam imao x1950pro i bolje je fluidnije radilo sve...hvala
Imam jos jedno pitanje,jel moguce da je 8800gts 512 nvidia tako slaba sa opengl da mi onaj dole sto sam instaliro avant windows navigator kočka i trza kad predjem preko ikonica i one skakuću..prije sam imao x1950pro i bolje je fluidnije radilo sve...hvala
Ja mislim da nema veze... meni na ubuntuu recimo compiz trzucka malo pa mi tako i dockovi trzuckaju malo a na debianu i pclinuxos-u ne, ja mislim da je to to. Tko ce ga znati u cemu je problem.boris87 je napisao/la:hvala momci rješeno je!
A sestri mi na intelovoj 4500 na ubuntu compiz radi nevjerojatno glatko a graficka je skroz slablja od moje nvidie 7900gs.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- keyboard_kant
- Spol: Ž
- Kontakt:
glupo mi je otvarat novu temu pa ću pitat ovako.
imala sam 10.10 ubuntu i idem neki dan otvorit onaj bog u systemu > about ubuntu i vidim ''you are using ubuntu 11.04 the natty narrwhal, released in april 2011 ... ''
wtf
kak mi se mogla verzija sama od sebe promijenit?
imala sam 10.10 ubuntu i idem neki dan otvorit onaj bog u systemu > about ubuntu i vidim ''you are using ubuntu 11.04 the natty narrwhal, released in april 2011 ... ''
wtf
kak mi se mogla verzija sama od sebe promijenit?
who are you to wave your finger?
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
You are from the future. 
-
Lutherus
hmmm,....možda onaj čovo uhičen u cernu ipak nelaže?Suko je napisao/la:You are from the future.
- keyboard_kant
- Kontakt:
- glaskoncILLa
vjerovatno ti je ponudio upgrade i prihvatila si..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- keyboard_kant
- Kontakt:
- glaskoncILLa
meni se to isto zna dogoditi, pogotovo subotom.. 
...."Have you mooed today?"...