Arch Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
linux_n00b
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Arch Linux
Kod mene bogami odlično na radi i na Pentium 4 1.6ghz i 512mb rama. 
- pootzko
- Spol: M
- Kontakt:
u biti sam arch će ti raditi na bilo čemu.. a koliko će ti GUI brzo i ugodno raditi ovisi koji GUI izabereš... KDE i GNOME su 'teški' pa će raditi nešto sporije od nekog vrlo lightweight GUI-ja... ali dovoljno ti je jako to računalo da ti i ovi teži GUI-ji rade sasvim fino. ovisi i kako ga iskonfiguriraš, koje efekte ubaciš i sl.
...I put on my robe and a wizard hat...
sad sam instalirao Arch preko VirtualBoxa ali mi nema niti jedan GUI. kako mogu instalirat neki ? recimo, gnome.
Beginners guideante003 je napisao/la:sad sam instalirao Arch preko VirtualBoxa ali mi nema niti jedan GUI. kako mogu instalirat neki ? recimo, gnome.
A sta si ti mislio, ne samo da nema gui, nema dosta togaante003 je napisao/la:sad sam instalirao Arch preko VirtualBoxa ali mi nema niti jedan GUI. kako mogu instalirat neki ? recimo, gnome.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
nasao sam to ali kad hocu xorg instalirat, mi dode da ga nemoze nac :S budem se igrao s tim kad dobijem masinu da se ne zaj. u virtualboxu.
Sve ti piše u Beginners Uideu. Za Arch treba malo zagrijati stolacante003 je napisao/la:nasao sam to ali kad hocu xorg instalirat, mi dode da ga nemoze nac :S budem se igrao s tim kad dobijem masinu da se ne zaj. u virtualboxu.
iskreno, cemu opce trud. ako si se tu dosao cudit kako na radi net, kako nema X... cemu se opce trudit i pokusavat instalirat arch. imaj ubuntu i nece ti se nitko smijat. nije to lose.
Arch je izvanredna distra za ljude koji si žele sami organizirati vlastiti OS...sve mu konfiguriraš...a šta se tiče "ne radi mi ovo, ne radi mi ono", sve piše u Begginers Guide-u kojeg je Grof postavio tako da, isprintaj si to lipo, čitaj, razumijevaj i koristi pročitano
vidit ćeš kako će ubrzo radit sve šta ti treba
vidit ćeš kako će ubrzo radit sve šta ti treba
lol. Jel te mogu pitat zasto seres ? Lijepo sam isao instaliravat i probao sam ono sa linka (koji sam nasao i prije nego ga je Grof stavio ovdje) i opet nije radilo. Sorry kaj uopce nesto pitam. Mislio sam da moram ovdje pisat poruke tipa: Instalirao sam arch i gledajte kak mi lijepo radi.devil je napisao/la:iskreno, cemu opce trud. ako si se tu dosao cudit kako na radi net, kako nema X... cemu se opce trudit i pokusavat instalirat arch. imaj ubuntu i nece ti se nitko smijat. nije to lose.
kava
Pitao sam jer nije radilo makar napravio prema onom linku i nisam znao jel to zbog virtualboxa ili sam jednostavno nesto propustio :S