čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

NELE86
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la NELE86 »

domi je napisao/la:Klima je lijek za komarce smrznu se moj savjet:) :D
Al se smrznes i ti haha

Inace malo sam citao na wikipediji da se komarci na smrt boje vilinog konjica,znaci snimite zvuk njegovog leta i bez brige ste haha.Inace ovo nije sala,zaista postoji aparatic koji ispusta zvuk leta vilinog konjica i komarci vas onda zaobilaze u siiirokoom luku.Ako vas pocnu opet zajebavat onda vam je baterija krepala,a ako nemate baterije u rezervi onda ste jebali jeza u ledja haha rofl
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

NELE86 je napisao/la: ...
Inace malo sam citao na wikipediji da se komarci na smrt boje vilinog konjica,znaci snimite zvuk njegovog leta i bez brige ste haha.Inace ovo nije sala,zaista postoji aparatic koji ispusta zvuk leta vilinog konjica i komarci vas onda zaobilaze u siiirokoom luku.Ako vas pocnu opet zajebavat onda vam je baterija krepala,a ako nemate baterije u rezervi onda ste jebali jeza u ledja haha rofl
Nele, legendo rofl rofl

Potrgala sam se od smjeha rofl rofl
NELE86
Spol: M

Post Postao/la NELE86 »

nicky je napisao/la:
NELE86 je napisao/la: ...
Nele, legendo rofl rofl

Potrgala sam se od smjeha rofl rofl
Ma ja sam ti komicar teski :mrgreen:
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Dižem ovaj topic jer mi se čini besmislenim otvarati novi (ili više njih) za dva nepovezana pitanja koja vas želim pitati, a ne znam koliko ljudi čita Kutak za studente kamo bi možda prvo pitanje pripadalo. :)

1) Koristi li itko Zotero, ili ste ga koristili pa ste prestali (zašto?)? Dojmovi, kako vam se čini, je li zbilja tako koristan kao što se reklamira, za što ste ga koristili ako jeste, planirate li koristiti...OČU SVE DA ZNAM :D

2) Ovca Dolly (R.I.P. :cry: ) je uskrsnula - i to u četiri primjerka! Drugim riječima, reklonirali su je. Ovo zapravo nije pitanje, više kao fun fact / news piece, ali naravno možete čavrljati i o tome nakon što mi odgovorite na prvo pitanje :D

Hvala :D
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

1) Nisam Zotero koristio.
2) Dolly je zakon
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

1.) what is zotero?
2.) janjetina :gladan
Abzeenth
Site Admin

odin je napisao/la:1.) what is zotero?
Bio je link u originalnom postu :lol: , ali dobro, evo opet: http://www.zotero.org/
I kako to, samo dva odgovora na ovo? Mora da mi pitanje nije dovoljno kontroverzno :P :lol: , možda da ubacim malo politike u nj? 8-)
Lutherus

Abzeenth je napisao/la:
odin je napisao/la:1.) what is zotero?
Bio je link u originalnom postu :lol: , ali dobro, evo opet: http://www.zotero.org/
I kako to, samo dva odgovora na ovo? Mora da mi pitanje nije dovoljno kontroverzno :P :lol: , možda da ubacim malo politike u nj? 8-)

ili sex.sex privlači ljude
Abzeenth
Site Admin

Da, pretpostavljam da bi se moglo nešto iskombinirati s ovcama... :ugeek:
Lutherus

Abzeenth je napisao/la:Da, pretpostavljam da bi se moglo nešto iskombinirati s ovcama... :ugeek:
ša ljudi su čudni.100 ljudi 100 glava.100 žena 200 sisa
Zaključano