Arch Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Arch Linux
xfburn nije loš.bolji je nego brasero,to stoji.ali najbolji program za prženje na linuxu je k3b
hvala vam 
-
csx
jel ima kakva dobra zamjena za tvtime na archu?(kde)... tvtime mi se svako malo zamrzne..
btw i kojim signalom da ugasim tvtime? ne da se nikako :/
- DoDo
- Spol: M
Ja TV gledam preko VLC-a. Ima sve, od teletexta do EPG-a...csx je napisao/la:jel ima kakva dobra zamjena za tvtime na archu?(kde)... tvtime mi se svako malo zamrzne..
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
Je neznam niti jedan drugi program za analognu televiziju osim tvtime. I kaffeine i vlc i totem i metv (jel ima jos koji...) rade samo za digitalnu televiziju zar ne?DoDo je napisao/la:Ja TV gledam preko VLC-a. Ima sve, od teletexta do EPG-a...csx je napisao/la:jel ima kakva dobra zamjena za tvtime na archu?(kde)... tvtime mi se svako malo zamrzne..
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- DoDo
Jep, nisam skuzio da se radi o analognoj TV.zole052 je napisao/la:Je neznam niti jedan drugi program za analognu televiziju osim tvtime. I kaffeine i vlc i totem i metv (jel ima jos koji...) rade samo za digitalnu televiziju zar ne?
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
-
linux_n00b
- Kontakt:
Kako na archu instalirati 'ftp' ?
Prije na ubuntu sam morao samo 'sudo apt-get install ftp' a sad kod archa ' pacman -S ?' ?
Prije na ubuntu sam morao samo 'sudo apt-get install ftp' a sad kod archa ' pacman -S ?' ?
Zajedno s još nekoliko programčića nalazi se u paketu 'inetutils'.linux_n00b je napisao/la:Kako na archu instalirati 'ftp' ?
Dakle:
Kod: Označi sve
pacman -S inetutils
Konačno!
Vlasnici intelovih grafičkih kartica konačno imaju malo sređenije drivere u verziji kernela 2.6.36 koja je ovih dana stigla na Arch.
Konačno mi Arch i dobro prikazuje GTK aplikacije, a ne da mi se prividno gubi tekst pri pisanju, preklapaju se forme u dijalozima i sl.
Jedva čekam KDE 4.6. kojem više ne bi trebao ni HAL, pa ću ga baš probati eliminirati iz Archa.
Živi bili pa vidjeli....
Vlasnici intelovih grafičkih kartica konačno imaju malo sređenije drivere u verziji kernela 2.6.36 koja je ovih dana stigla na Arch.
Konačno mi Arch i dobro prikazuje GTK aplikacije, a ne da mi se prividno gubi tekst pri pisanju, preklapaju se forme u dijalozima i sl.
Jedva čekam KDE 4.6. kojem više ne bi trebao ni HAL, pa ću ga baš probati eliminirati iz Archa.
Živi bili pa vidjeli....
Kojih točno kartica (koji paket drivera?), meni je uvijek sve dobro radilo?Grof je napisao/la:Konačno!