Eh...tak i jaodin je napisao/la:Imam oko 40 giga raznih knjiga u pdf forumatu i nadam se da ću jednom imati dovoljno novaca da ih imam u tiskanome izdanju na polici.
Što čitate @ the moment?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Abzeenth
- Site Admin
Re: Što čitate @ the moment?
- glaskoncILLa
gle ove geekove, mislio sam na knjige koje ukljucuju sise i nasilje ili barem depresivno razmisljanje o cudu zivota, a ne kako nesto napraviti pingabilnim i kako da sto duze ostane tako, to radim 10 sati na dan. 
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
-
The Acacia Strain
- Spol: M
pa zato ih i citam... da barem za nekih 10 godina ja to radim 10 sati na danglaskoncILLa je napisao/la:gle ove geekove, mislio sam na knjige koje ukljucuju sise i nasilje ili barem depresivno razmisljanje o cudu zivota, a ne kako nesto napraviti pingabilnim i kako da sto duze ostane tako, to radim 10 sati na dan.
Tvoje oduševljenje svima nam je inspirativno :pglaskoncILLa je napisao/la:gle ove geekove, mislio sam na knjige koje ukljucuju sise i nasilje ili barem depresivno razmisljanje o cudu zivota, a ne kako nesto napraviti pingabilnim i kako da sto duze ostane tako, to radim 10 sati na dan. :)
- glaskoncILLa
ne prdi nego slozi neku listu, zasigurno imas nekog asa u rukavu. 
...."Have you mooed today?"...
Da ne budu sve geekovske stvari evo mene... prije koji dan sam dokrajcio ovo:
http://www.profil.hr/knjiga/koliba/24144/
Jucer zapoceo ovo:
http://www.profil.hr/knjiga/snovolovka/9799/
Jel se i ovakve knjige racunaju u ovaj topic?
http://www.profil.hr/knjiga/koliba/24144/
Jucer zapoceo ovo:
http://www.profil.hr/knjiga/snovolovka/9799/
Jel se i ovakve knjige racunaju u ovaj topic?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
The Acacia Strain
- Spol: M
anyway.. fan sam orwell-a pa mi je tako neka prijateljica preporucila Neil Gaiman-a... sad ako je netko citao ovdje, mogao bi podijelit misljenje 
-
Lutherus
više neku privatnu biblioteku sa naslonjačem za čitenje u miru i stolič za čaj i luluAbzeenth je napisao/la:Eh...tak i jaodin je napisao/la:Imam oko 40 giga raznih knjiga u pdf forumatu i nadam se da ću jednom imati dovoljno novaca da ih imam u tiskanome izdanju na polici.ja bih sobu punu knjiga
i mali labos u podrumu za konstrukciju malenih robotića,istraživanja neovisnih izvora energije i malen kutak za kemijski pribor
al evo da ne ostane sve u "geek" štihu, ima jedna knjiga koja mi je posebno draga a po njoj je rađen i moj najdraži film.Mario Puzo -Godfather
Dirljiva epska priča o obitelji i odnosima oca i sina
Dobar topic samo nisam ništa čitao od knjiga godinu dana 
U biti jesam
Umijeće ratovanja -Sun Tzu
Knjiga je o ratnoj doktrini pisana prije više od 2000g.
Ali u biti je puno više od toga jer se pisana takvim jezikom da su situacije primjenjive u svakodnevnom životu.
Znači više je to knjiga mudrosti kako izaći kao pobjednik uz što manju žrtvu.
A prije toga sam čitao Na rubu pameti - Miroslav Krleža
Glavni lik pukne u jednom trenutku i ne može više podnjeti ljude, licemjerno društvo, glupost kojom je okružen.
Pa se upusti u borbu sa vjetrenjačama ..... onda odnos društva prema osobi kad im ne ideš niz dlaku.
Jedina njegova knjiga pisana u prvom licu.
Meni je to odlična knjiga tako da toplo preporučam a mogao bi je i ja ponovo pročitati znao sam na pamet par citata a sad se ne mogu sjetiti.
P.S.
Sjetio sam se meni najdražeg. Parafraziram
"Tko se ljuti zbog tuđe gluposti nije ni sam pretjerano pametan"
U biti jesam
Umijeće ratovanja -Sun Tzu
Knjiga je o ratnoj doktrini pisana prije više od 2000g.
Ali u biti je puno više od toga jer se pisana takvim jezikom da su situacije primjenjive u svakodnevnom životu.
Znači više je to knjiga mudrosti kako izaći kao pobjednik uz što manju žrtvu.
A prije toga sam čitao Na rubu pameti - Miroslav Krleža
Glavni lik pukne u jednom trenutku i ne može više podnjeti ljude, licemjerno društvo, glupost kojom je okružen.
Pa se upusti u borbu sa vjetrenjačama ..... onda odnos društva prema osobi kad im ne ideš niz dlaku.
Jedina njegova knjiga pisana u prvom licu.
Meni je to odlična knjiga tako da toplo preporučam a mogao bi je i ja ponovo pročitati znao sam na pamet par citata a sad se ne mogu sjetiti.
P.S.
Sjetio sam se meni najdražeg. Parafraziram
"Tko se ljuti zbog tuđe gluposti nije ni sam pretjerano pametan"
- keyboard_kant
- Spol: Ž
- Kontakt:
evo vam onda malo sisa i negeeky knjiga lol
robert perišić - naš čovjek na terenu
odličan gigantski roman koji sam pročitala u 2-3 dana i guess, odlično pisano, nije naporan, radnja je dinamična i zanimljiva, radi se o novinaru koji upada u probleme šaljući svog rođaka na zadatak u afganistan (ili irak ne sjećam se ^^ ). to je samo jedan dio radnje. roman je inače naš prvi, kako čujem, roman o medijima. topla preporuka
hrvoje šalković - pravi se da ovo nisi vidio
bolestan roman ceste, o vozaču taksija u melbourneu (hrvatskog porijekla) koji završi na putovanju svijetom a putuju on i lik bez ijedne lipe i upoznavaju razne ljude, švercaju se prijevoznim sredstvima, varaju itd.. droga, seks i rokenroll... preporuka također.
đuro ferić - djeca patrasa
roman o srednjoškolskom profesoru koji upada u krizu srednjih godina i zaljubljuje se u 17godišnju učenicu. koliko god radnja zvučala klišejasto, ona to nije, vjerujte. toliko puno drugih faktora okružuje ovaj roman, ma morate pročitati
robert perišić - naš čovjek na terenu
odličan gigantski roman koji sam pročitala u 2-3 dana i guess, odlično pisano, nije naporan, radnja je dinamična i zanimljiva, radi se o novinaru koji upada u probleme šaljući svog rođaka na zadatak u afganistan (ili irak ne sjećam se ^^ ). to je samo jedan dio radnje. roman je inače naš prvi, kako čujem, roman o medijima. topla preporuka
hrvoje šalković - pravi se da ovo nisi vidio
bolestan roman ceste, o vozaču taksija u melbourneu (hrvatskog porijekla) koji završi na putovanju svijetom a putuju on i lik bez ijedne lipe i upoznavaju razne ljude, švercaju se prijevoznim sredstvima, varaju itd.. droga, seks i rokenroll... preporuka također.
đuro ferić - djeca patrasa
roman o srednjoškolskom profesoru koji upada u krizu srednjih godina i zaljubljuje se u 17godišnju učenicu. koliko god radnja zvučala klišejasto, ona to nije, vjerujte. toliko puno drugih faktora okružuje ovaj roman, ma morate pročitati
who are you to wave your finger?