Jok, foobar2000 mi radi savrseno u setup-u koji imam.kova-ng je napisao/la:jesi probao audacious gtkui verziju?drade je napisao/la:Pozdrav,
Koristim foobar2000 preko wine-a.
jako je slican foobar-u
http://en.wikipedia.org/wiki/Audacious_(software)
Music player
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Music player
When you're a kid and you wanna go "Weee !", but you ain't got drugs yet ... You hold out for your life, hold on to your little GONADS ... and STRIFE.
Sjetio sam se jedne odlicne prednosti rhythmboxa... mozes slusati last.fm radio bez da platis, jednostavno radi
Nije bas u linux duhu ali eto... tko zna zasto to radi 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
vec godinama mpc ili ncmpcpp iskljucivo. ali imam i sonatu na kompu. za zenu 
- Gogy
- Spol: M
- Kontakt:
Na koji način?zole052 je napisao/la:Sjetio sam se jedne odlicne prednosti rhythmboxa... mozes slusati last.fm radio bez da platis, jednostavno radiNije bas u linux duhu ali eto... tko zna zasto to radi
Pa samo sa desne strane odaberes last.fm i dupli klik na neighbour ili persnonal radio koji su po defaultu tamo, a mozes i dodati svoje koje vec zelis i na kraju stisnes gore play. U doljnjem djelu ti se pojavi playlista sto svira a ako dodje do kraja samo opet dupli klik na radio koji zelis pa ti nadoda.Gogy je napisao/la: Na koji način?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Gogy
- Kontakt:
Nicezole052 je napisao/la:Pa samo sa desne strane odaberes last.fm i dupli klik na neighbour ili persnonal radio koji su po defaultu tamo, a mozes i dodati svoje koje vec zelis i na kraju stisnes gore play. U doljnjem djelu ti se pojavi playlista sto svira a ako dodje do kraja samo opet dupli klik na radio koji zelis pa ti nadoda.Gogy je napisao/la: Na koji način?
to je ok onda,Gogy je napisao/la:Slučajno proguglah i evo: http://www.webupd8.org/2010/09/foldervi ... rowse.htmlMutikasa je napisao/la:foobar preko wine.
Nezamjenjiv još uvijek, a od svih playera za linux kod nijednog nisam našao pregled librarya u folder strukturi
a da li se library u rhythmboxu automatski updatea? i kad nešto izbrišeš i kad nešto dodaš?
i možeš li brisat datoteke direktno iz librarya? samo pitam
- Soul_Sample
auto update ima, za ovo drugo ne znamMutikasa je napisao/la:to je ok onda,Gogy je napisao/la:Slučajno proguglah i evo: http://www.webupd8.org/2010/09/foldervi ... rowse.htmlMutikasa je napisao/la:foobar preko wine.
Nezamjenjiv još uvijek, a od svih playera za linux kod nijednog nisam našao pregled librarya u folder strukturi
a da li se library u rhythmboxu automatski updatea? i kad nešto izbrišeš i kad nešto dodaš?
i možeš li brisat datoteke direktno iz librarya? samo pitam
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
MožešMutikasa je napisao/la: možeš li brisat datoteke direktno iz librarya?
Clementine iz dana u dan je sve bolji koristim svn verziju