A znam to samo pitam, mozda i ja uvidim neke prednosti koje mi pasu ali nemogu znati bez da mi netko kaze jer ih sam nevidim.Gogy je napisao/la: A dobro Zole, svatko ima svoj ukus...
Music player
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Music player
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Gogy
- Spol: M
- Kontakt:
Rekao bih da je vjerojatno jedan od razloga što mu tagovi nisu dobro složeni ali mu je struktura albuma i izvođača posložena po folderima. Ali sačekajmo njegovo mišljenje...
A to sam i ja imao problema ali uhvatis se to rjesits ako nemas ogromnu zbirku bez tagova onda je gadnoGogy je napisao/la:Rekao bih da je vjerojatno jedan od razloga što mu tagovi nisu dobro složeni ali mu je struktura albuma i izvođača posložena po folderima. Ali sačekajmo njegovo mišljenje...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- kvaju
da sam drama živčan nisam, ali to je za mene sitnica na koju sam navikao kod playera na windowsu dok sam bio, i nekako mi se to čini "osnovnim".
da, baš radi tih tagova, kako imam dosta muzike koja nije tagirana kako treba, razbaca je na sve strane, tako da nekad stvarno izludi puštanje jednog običnog albuma.
recimo skinem neki mix, dobrih pjesama, koji ima nepravilan album tag, ali su razni izvođači na njemu, i hoću da poslušam to što sam skinuo, znači neda mi se tagirat pjehe, hoću da slušam taj folder, ali nemogu.
znam da postoje ti plugini, al me to strašno nervira, što to ne dođe odmah.
recimo kad se sjetim kolekcija Azre, preko 800 pjesama, pa meni su oči iskočile dok sam tagirao to
da, baš radi tih tagova, kako imam dosta muzike koja nije tagirana kako treba, razbaca je na sve strane, tako da nekad stvarno izludi puštanje jednog običnog albuma.
recimo skinem neki mix, dobrih pjesama, koji ima nepravilan album tag, ali su razni izvođači na njemu, i hoću da poslušam to što sam skinuo, znači neda mi se tagirat pjehe, hoću da slušam taj folder, ali nemogu.
recimo kad se sjetim kolekcija Azre, preko 800 pjesama, pa meni su oči iskočile dok sam tagirao to
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
Trebao si koristiti neki softver za automatizaciju tagiranja (čitaj: EasyTag) :)kvaju je napisao/la:recimo kad se sjetim kolekcija Azre, preko 800 pjesama, pa meni su oči iskočile dok sam tagirao to :)
Nego, u potpunosti se slažem, i meni se to čini kao osnovna funkcionalnost, jer naprosto ne koriste svi tagove.
- Davor
- Kontakt:
Apollo preko Winea.Nema boljeg programa od toga za ono što ti trebaš.Ja ne mogu bez njega više od deset godina--kvaju je napisao/la:da sam drama živčan nisam, ali to je za mene sitnica na koju sam navikao kod playera na windowsu dok sam bio, i nekako mi se to čini "osnovnim".
- kvaju
ma tek poslje editovanja te sile muzike sam "otkrio" te alate, jer koristio sam jedan, koji me je više usporio nego ubrzao, no kasnije sam vidio da ima lakših.
probat ću i apollo, tnx
probat ću i apollo, tnx
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
How to
Pozdrav,
Koristim foobar2000 preko wine-a.
When you're a kid and you wanna go "Weee !", but you ain't got drugs yet ... You hold out for your life, hold on to your little GONADS ... and STRIFE.
Ja sam si tagove na mp3cama sredio pomocu MusicBrainz-a brzinski bez po muke a ono sto ne prepozna on sa EasyTag-om.
Ako niste nikada koristili MusicBrainz probajte svakako.
http://www.youtube.com/watch?v=R07lVQO2fJQ
Ako niste nikada koristili MusicBrainz probajte svakako.
http://www.youtube.com/watch?v=R07lVQO2fJQ
- kova-ng
jesi probao audacious gtkui verziju?drade je napisao/la:Pozdrav,
jako je slican foobar-u
http://en.wikipedia.org/wiki/Audacious_(software)
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.