Suko je napisao/la:Niste mi jasni.
Covjek se zeli politickim putem izboriti za vece prisustvo otvorenog softvera u drzavi, a vi ste ga ismijali.
Ideja mu nije losa, a osim toga on ima vec poprilicno iskustva u politici i definitivno zna s ljudima.
Mlad je i ambiciozan. A jos nije iskvaren.
Znaci, njegov prijedlog je sasvim realan. Doduse, tesko ostvariv, usporedivo s "zelenim strankama", ali svejedno ima smisla.
Da ne znam kako je ljigav i pokvaren svijet politike, rado bi mu se pridruzio.
Ovako mu zelim srecu u plivanju s piranama nase politike.
I nadam se da ce naci jos istomisljenika kojima nije tesko uci u ovu igru.
Suko, ja znan da ti mene nevoliš, al moran te pohvaliti za ovaj ppost. Svaka čast začetniku teme, na dobrom je putu. Ja san umirovljenik i nema za mene mista u politici i prepošten san za političara. Usto san komunist (nema nikakve paralele između mene i SKJ) i ko takav ne mogu u politiku. Moran priznati da san prije bija HSLSovac, al kad su počeli lizati pozadinu HDZ-u zgadili su i se.
Definitivno treba politički djelovati u korist Linuxa i svakom ko krene tim putem želim svako dobro, a ujedno ga i žalim. Nije to uvridljivo žaljenje, nego pretpostavljam kakve će neprilike imati. Začetna ideja je dobtra i triba je podržati.
Usput jeste li primjetili sklonost HDZ-ovaca prema M$, a nas komunista Linuxu? Kako to komentirate?