openSUSE 11.3

Diskusije usko vezane uz SUSE i openSUSE distribucije.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Grof
Site Admin

Re: openSUSE 11.3

Post Postao/la Grof »

Nemora nužno. Meni se Suse jako lijepo ponaša. Bez ikakvih problema...
Hugo
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

Grof je napisao/la:Nemora nužno. Meni se Suse jako lijepo ponaša. Bez ikakvih problema...
Već sam probao Suse na USB sticku, i radio mi je OK. No imao sam komplikacija s Vipovim stickom, wirelessom i još nekim sitnicama. Ali na sve sam to spreman, i računam na to.

Druga opcija je bila PCLOS, na kojemu mi je sve radilo, zbog čega sam izabrao Suse.. Dosta mi je distri na kojima mi sve radi od prve.. :D

Treća opcija je bio Arch, ali ipak mu nisam još dorastao..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Hugo je napisao/la: Treća opcija je bio Arch, ali ipak mu nisam još dorastao..
Onda pomalo prati i mojLinux blog, jer sam tamo odlučio više pažnje posvećivati Arch-u ;)
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

Grof je napisao/la:
Onda pomalo prati i mojLinux blog, jer sam tamo odlučio više pažnje posvećivati Arch-u ;)
Tvoj blog je i bio razlog zašto sam počeo razmišljati o Archu. :D Super ti je blog..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Hugo je napisao/la:
Grof je napisao/la:
Tvoj blog je i bio razlog zašto sam počeo razmišljati o Archu. :D Super ti je blog..
Haha, thanks. Dodati ću posebnu kategoriju - ArchLinux kutak da bi se Archeri lakše snalazili :)
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Hugo je napisao/la:Što se tiče mogućih komplikacija, nadam se da će ih i biti.. :D
Praksa je pokazala.. ili će ti sve raditi ili ti ništa neće raditi :)
mišljenja o SUSE-u su dosta polarizirana..
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Ali ta šema vrijedi za sve distre.Ili radi ili neradi.suse 11.3 je prvi suse koj kod mene radi normalno i bez komplikacija.pa čak i radeonhd radi bez beda
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

Imam problem s VMC stickom. Naime, odmah nakon instalacije Suse mi je prepoznao stick, i napravio sam novu konekciju ali se ne mogu spojiti.

Skinuo sam usb-modeswitch i VMC aplikaciju, ali to ne mogu instalirati jer mi Suse neda.. Nemam internet konekcije pa ne može refreshati repozitorije, i nakon toga mi javi da instalacija nije moguća.

Još nešto: U postavkama konekcije, ostavim označeno samo PAP kao autentifikaciju, ali svaki puta kada idem ponovno uređivati konekciju, označen mi je i CHAP, a on ne bi trebao biti označen.

U trayu kada kliknem na ikonu konekcije, ništa se ne događa, piše samo "Not connected".

Kako to riješiti?
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

Evo još jedan problem.

Restartirao sam Suse, i pokrenuo Ubuntu da pokušam pronaći nešto na netu. Kada sam se vratio na Suse, tijekom pokretanja stane na:

"Loading drivers, configuring devices:"

i ne ide dalje. Čekao sam desetak minuta, i svejedno ne ide dalje. I tako nekoliko puta.

Ništa nisam instalirao, niti mijenjao na Suse-u. :?:
zole052

Post Postao/la zole052 »

Hugo je napisao/la: Već sam probao Suse na USB sticku, i radio mi je OK. No imao sam komplikacija s Vipovim stickom, wirelessom i još nekim sitnicama. Ali na sve sam to spreman, i računam na to.
Eto kada si krenuo tako da si racuno da ce biti problema :mrgreen: Mozda ga je ubuntek unistio jer nevoli konkurenciju rofl
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Odgovori