Nemam problema s Debian GNU/Linuxom
Moderator/ica: Moderatori/ce
Nemam problema s Debian GNU/Linuxom
Instalirao sam Debian GNU/Linux nešto prije pola godine i mogu reći da sam jako zadovoljan.Instalirao sam ga i na desktop i na laptop i ni na jednom, ni na drugom nisam imao gotovo nikakovih problema.Prije toga imao sam Ubuntu 8.10 pa mi se stalno nešto događalo(u lošem smislu).Pokušao sam instalirati Ubuntu na laptop pa nije išlo.
Prije Ubuntua imao sam instaliranu Fedoru 8, nisam bio zadovoljan.
- kaiwan
- Spol: M
Re: Nemam problema s Debian GNU/Linuxom
drzi se onda toga i uzivajmisho je napisao/la:Instalirao sam Debian GNU/Linux nešto prije pola godine i mogu reći da sam jako zadovoljan.Instalirao sam ga i na desktop i na laptop i ni na jednom, ni na drugom nisam imao gotovo nikakovih problema.Prije toga imao sam Ubuntu 8.10 pa mi se stalno nešto događalo(u lošem smislu).Pokušao sam instalirati Ubuntu na laptop pa nije išlo.
Be the change you want to see in the world! Dalai Lama.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Misliš 7.10?misho je napisao/la:Prije toga imao sam Ubuntu 8.10 pa mi se stalno nešto događalo(u lošem smislu).
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Možda čovjek ima doma vremeplovčić...adminivan je napisao/la:Misliš 7.10?misho je napisao/la:Prije toga imao sam Ubuntu 8.10 pa mi se stalno nešto događalo(u lošem smislu).
Sada likujem. kada prestanem likovati, onda ću uprijeti prst i smijati se ubuntuu. Znam da sma zloban, ali eto. Debian je zakon.

Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
csx
mmda.. evo bas ga instaliram na desktop racunalo... pa da vidim i to cudo ^^shrike je napisao/la:Sada likujem. kada prestanem likovati, onda ću uprijeti prst i smijati se ubuntuu. Znam da sma zloban, ali eto. Debian je zakon.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Druže, nečeš se razočarati! istina da nema efekte, i da su malo biblioteke starije, ali radi. Nemroaš brinuti što će riknut slijedeće.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
csx
mmm trenutno imam nekih problemcica... tipa nemam zvuka, nemogu mountat particije, nemogu podesiti rezoluciju... i tak... al budem se s tim pozabavio veceras....
btw na prvi pogled mi izgleda brže od ostalih distrib...
btw na prvi pogled mi izgleda brže od ostalih distrib...
misho budi sretan zbog toga
csx malo razgledaj, ak nećeš naci odgovore onda stavi tu na forum.
A što se mene tiče za jedno vrijeme ću zalediti proces debiana kod mene (učenje/mučenje
), jednostavno nikak da sredim firmware na wifi kartici i sad ne namjeravam kupiti drugu karticu. Mada sam gledao leni testing i jako mi se dopadalo, baš zato kad ću jednoga dana kupit laptop, onda međuostalom debian će sigurno biti na njemu 
csx malo razgledaj, ak nećeš naci odgovore onda stavi tu na forum.
A što se mene tiče za jedno vrijeme ću zalediti proces debiana kod mene (učenje/mučenje
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
zvuk i particije mi zvuče kao da imaš problema sa ovlastima svog korisnika. Pogledaj da li je tvom korisniku omogučeno mountanje particija, slušanje zvuka itd. tj., da postavim to ovako, ovlasti su u takvim slučajeviam uvjke problem. pokreni i potraži svog korisnik i stavi kvačice na sve što želiš moć raditi. Što se mountanja tiče, pogledaj u najgorem slučaju fstab i pod particije koje želiš u opcijama stavi i foldere gdje se mountaju narpavi chmod/chown po potrebi.
Kod: Označi sve
users-adminKod: Označi sve
usersEs gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!