openSUSE 11.3 + KDE 4.5
Moderator/ica: Moderatori/ce
openSUSE 11.3 + KDE 4.5
Evo kako to izgleda
http://anl4u.com/?p=823
lijepo izgleda, ali bez većih promjena u odnosu na 4.4. Mislim da su widget (botuni, scoll..) dotjerani - ako to uopce jesu oxygen widgets..
http://anl4u.com/?p=823
lijepo izgleda, ali bez većih promjena u odnosu na 4.4. Mislim da su widget (botuni, scoll..) dotjerani - ako to uopce jesu oxygen widgets..
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Re: openSUSE 11.3 + KDE 4.5
Ajde da ja bacim koju 
KDE 4.5 izgleda - IZVRSNO!
Ikone u trayu konačno imaju moderan izgled. Sva poliranja su izvedena kak treba. U virtualboxu se ništa ne ruši, tako da mislim staviti i doma Factory KDE na suse.
Konačno mogu promijeniti izgled bordera prozora na npr. Air-oxygen ili nešto drugo po izboru, tak da nije sve uvijek siva ploča. Slim Glow tema koju inače koristim nije radila ispravno pod KDE4.4. releaseom, no ovdje opet radi kak spada.
Sve one animacije u npr Lancelotu lijepo izgledaju, daje izvrstan osjećaj rada....
Velike pohvale 8o onih 16000 debugiranih bugova da i ne spominjem)
KDE 4.5 izgleda - IZVRSNO!
Ikone u trayu konačno imaju moderan izgled. Sva poliranja su izvedena kak treba. U virtualboxu se ništa ne ruši, tako da mislim staviti i doma Factory KDE na suse.
Konačno mogu promijeniti izgled bordera prozora na npr. Air-oxygen ili nešto drugo po izboru, tak da nije sve uvijek siva ploča. Slim Glow tema koju inače koristim nije radila ispravno pod KDE4.4. releaseom, no ovdje opet radi kak spada.
Sve one animacije u npr Lancelotu lijepo izgledaju, daje izvrstan osjećaj rada....
Velike pohvale 8o onih 16000 debugiranih bugova da i ne spominjem)
- Soul_Sample
- Spol: M
ja sam prije par dana instalirao openSUSE, i nakon 4 sata ga obrisao i s pouzdanjem mogu reć da ga više nikad neću probati. Probao sam svašta, ali toliko prepreka pri običnom dizanju sustava nisam nikad susreo. A išao sam instaliravati arch tek tako da imam šta radit jedan dosadni vikend navečer.
htio sam napisati poduži rant al sam na kraju odustao jer sam samo znao da će se svi pjenit i uvrijedit
htio sam napisati poduži rant al sam na kraju odustao jer sam samo znao da će se svi pjenit i uvrijedit
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
???Soul_Sample je napisao/la:ja sam prije par dana instalirao openSUSE, i nakon 4 sata ga obrisao i s pouzdanjem mogu reć da ga više nikad neću probati. Probao sam svašta, ali toliko prepreka pri običnom dizanju sustava nisam nikad susreo. A išao sam instaliravati arch tek tako da imam šta radit jedan dosadni vikend navečer.
Kakvi problemi?
Si ga instalirao na ves masinu ili na bojler?
- Soul_Sample
instalacija nvidije - problemstefan je napisao/la: ???
Kakvi problemi?
Si ga instalirao na ves masinu ili na bojler?
nije radio zvuk - problem
rušenje plasme - problem
random izbacivanje na kdm - problem
JAKO JAKO JAKO spor flash - problem
Jako čudno. Meni to sve radi savršeno!Soul_Sample je napisao/la: instalacija nvidije - problem
rušenje plasme - problem
Malo zezancije s dual monitorom i nvidiom, ali to je čas posla i onda leti...
Evo mene na Factory 4.5
Radi mi cijeli sustav još brže u odnosu na 11.2. Neke nove opcije u KDE 4.5 ne rade dobro i ruše sučelje pa ih ne preporučam (mislim konkretno na Workspace appereance - Windows decorations) Ne dirajte to, prilično destabilizira sustav.
Nadam se da se neću morati downgreadati na 4.4 jer su u 4.5 dodali i ispravili fakat tonu toga.
E da, s time da sam ja s 11.2 na 11.3 upgrejdal, a nisam radio clean install i sve je prošlo cakum-pakum.
Radi mi cijeli sustav još brže u odnosu na 11.2. Neke nove opcije u KDE 4.5 ne rade dobro i ruše sučelje pa ih ne preporučam (mislim konkretno na Workspace appereance - Windows decorations) Ne dirajte to, prilično destabilizira sustav.
Nadam se da se neću morati downgreadati na 4.4 jer su u 4.5 dodali i ispravili fakat tonu toga.
E da, s time da sam ja s 11.2 na 11.3 upgrejdal, a nisam radio clean install i sve je prošlo cakum-pakum.
- Soul_Sample
meni se stvarno sve raspalo u manje od sat vremena, mislim da mi niti jedna distra nije napravila toliko kaosa kao openSUSE. naravno, kad dignem SUSE u gnomeu više manje sve radi ko na ubuntuu ili mintu. mislim da ja i KDE nismo jedno za drugostefan je napisao/la:Jako čudno. Meni to sve radi savršeno!Soul_Sample je napisao/la: instalacija nvidije - problem
rušenje plasme - problem
Malo zezancije s dual monitorom i nvidiom, ali to je čas posla i onda leti...
Fakat čudno, baš zato jer KDE nije drito vezan u hardveraj (osim kwin efekata). Si probal bez efekata....Soul_Sample je napisao/la: meni se stvarno sve raspalo u manje od sat vremena, mislim da mi niti jedna distra nije napravila toliko kaosa kao openSUSE. naravno, kad dignem SUSE u gnomeu više manje sve radi ko na ubuntuu ili mintu. mislim da ja i KDE nismo jedno za drugo
- Soul_Sample
90% stvari se i tako dogodilo prije nego sam uopće grafičke drivere instalirao, tako da efekti stvarno nisu bili zaslužni. al zapravo, KDE mi je radio samo na kubuntuu 9.10 kako spada, ni prije ni poslije ga nikad nisam uspio natjerat da radi dobro. ako KDE meni s mojim hardverom ne može omogućiti glatki resize prozora, onda mislim da ga stvarno treba još malo poliratiGrof je napisao/la:Fakat čudno, baš zato jer KDE nije drito vezan u hardveraj (osim kwin efekata). Si probal bez efekata....Soul_Sample je napisao/la: meni se stvarno sve raspalo u manje od sat vremena, mislim da mi niti jedna distra nije napravila toliko kaosa kao openSUSE. naravno, kad dignem SUSE u gnomeu više manje sve radi ko na ubuntuu ili mintu. mislim da ja i KDE nismo jedno za drugo