Suko je napisao/la:Ajte se skulirajte.
...
Al, kud si baš Toshibu kupila? ..... Joooj!
BIOS ver. prob
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: BIOS ver. prob
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ne treba dućan, nego ga okreni naopačke i prepiši kaj piše na naljepnici (tamo piše i serijski broj i podmodel). Tako da malo prošvrljamo po toshibinim stranicama konkretnijegentaurit je napisao/la: Toshiba L450 made for adriatic region. Toliko i ja znam. Oćeš dućan?
Dualcore Pentium 2.2
mislim da je Phoenix BIOS
Sve moram iščitavati iz DOSa, a pol tog se uopće više neda očitati. Sretna da mi i DOS kak-tak radi
Nisam napravila prvi image BIOSa. Kill me!
3GB RAM
BTW, Phoenixov bios se lakše vraća u prvotno stanje od H2O bios-a!
Koliko za sada vidim tvoja verzija BIOS-a treba biti 1.3, nikako 1.4!!!!
Ja bih ipak u slučaju Toshibe zatražio pomoć od servisa. Neka oni flashaju na 1.3. Jer ako ti se zezne motherboard, skupo ćeš platiti igranje!!!!
A neće ti u servisu reći ništa u vezi OS-a, jer BIOS s time nema veze! Reci im da si ga dobila takvog iz dućana i da ti ne radi dobro već neko vrijeme, pa si skužila da ti gore krivi BIOS...
Suko je napisao/la: Garancija ti vrijedi. A ionako ne možeš nabaviti prijašnju verziju BIOS-a.
Njezin slučaj je baš taj što ima krivu verziju gore. Ona MORA imati 1.3 verziju prema službenim Toshibinim stranicama!!! I ta se verzija uredno može skinuti sa toshibinog sajta.....ovdje