Nije. Našao sam u ubuntu dokumentaciji da je moja kartica podržana ali ne radi dobro. Tamo je bio i savjet da instaliram ndiswrapper pa probam s windows driverom, tako da ću to i probat.
Kad sam radio update nakon istalacije i još instalirao fglrx driver morao sam restartati. Nakon restarta nestala mi je ikonica network managera u trayu. Kako da je vratim?
Samo da obavijestim da sam probao preko ndiswrappera instalirati windows driver za tu moju nesretnu Realtek karticu i da to stvarno jako dobro funkcionira i riješilo mi je problem spajanja na net. Znam da nije baš popularno na linuxu koristit driver napravljen za windows, al bolje i to nego ništa.
I još jedna stvar - na mintu je ovaj postupak još lakše obaviti nego na ubuntu, jer mint u kontrolnom centru već ima pripremljen potrebni ndiswrapper tool.
Abnormal je napisao/la:Znam da nije baš popularno na linuxu koristit driver napravljen za windows, al bolje i to nego ništa.
Nemoj se zbog toga uzrujavati. Za razliku od windoza, Linux može "krasti" tuđi driver. Zapravo. čak ga niti ne krade nego iz njega izvlači ono kaj mu treba...
speedy je napisao/la:zna tko kako instalirati amarok 1.4 na lucida??
pratio sam jedan tut ali po njemu vise ne ide pisan je za Betu,,,,,,,,, uzhas je na Rhytmboxu
http://www.dwasifar.com/?p=1111
ja upravo instalirao i nestala mi icona volume control poslije instalacije bo
Edit:prije same instalacije moraš instalirati neki
Dal netko ima instaliran Amarok 1.4?Ok mi je ali bi pitao nešto,proc mi je na 60% kad slušam glazbu na njemu a na VLC-u 10-12% dali je to normalno ili?
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
domi je napisao/la:Dal netko ima instaliran Amarok 1.4?Ok mi je ali bi pitao nešto,proc mi je na 60% kad slušam glazbu na njemu a na VLC-u 10-12% dali je to normalno ili?
Meni nekad zna na Karmicu Amarok tako jesti procesor. No ni ne koristim ga, najviše koristim Rythmbox. I Mozilla mi je gladna resursa da to nije normalno, pa koristim Chrome.
Neznam do čega je to, i Amarok mi je na početku bio OK, a kasnije mu treba dosta resursa (možda zato što je predviđen za KDE ).
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.