Rezolucija Lg LCD-a na ubuntu 8.04
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Rezolucija Lg LCD-a na ubuntu 8.04
E ajd nek neko ovo malo objasni...zar nije u Linuxu default depth 24?I zar nije to najviše kaj ide?Probao sam isto sa 32 al nejde,googlao sam i inače priča se da je taj 24 jednak onom 32...??
Inače uspio sam vratiti na 24 bez većih problema preko recov.konzole na svu moju radost,heh...
Inače uspio sam vratiti na 24 bez većih problema preko recov.konzole na svu moju radost,heh...
- Sokac
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Ne vidim razloga koristiti 32 bitni deep.
da,ne vidim niti ja razloga,ali Velimir me zainteresirao sa tim pitanjem,a vidim da mu Grof i tuxi pokušavaju pomoći kako podesiti na 32,pa me zanima,ili sam krivo neš shvatio?neznam...
nero je napisao/la:da,ne vidim niti ja razloga,ali Velimir me zainteresirao sa tim pitanjem,a vidim da mu Grof i tuxi pokušavaju pomoći kako podesiti na 32,pa me zanima,ili sam krivo neš shvatio?neznam...
Radi se o tome da cedega vecinu igara nece pokrenut ako nije 32 bit depth.Ubuntu mi se svidio jer je stabilan brz i ne trazi jak hardver,a windowsi mi idu na zivce.Opcenito mi komp treba za surfanje po netu i citanje mailova i ponekad za igre pa mi je glupo imat instalirane windowse ako to mogu radit na linuxu.
Instaliraj ovo, pa bi trebalo raditi. Riješenje koje si našao radi pod gutsy-em, ali ne i pod Hardyem. Navodno da nakon instalacije ovog paketa radi. No to je i tako za zvuk, mislim da to nema veze sa tvojom crnom slikom.
Nego, jesi ti probao u TV timeu napraviti scan progarama?
Nisam jer ne mogu.Pod input configuration pise default i to je to.Grof je napisao/la:Instaliraj ovo, pa bi trebalo raditi. Riješenje koje si našao radi pod gutsy-em, ali ne i pod Hardyem. Navodno da nakon instalacije ovog paketa radi. No to je i tako za zvuk, mislim da to nema veze sa tvojom crnom slikom.
/=> imao bi jedno pitanje. Jel si koristio predhodnu verziju ubuntua znači gutsy-a? Ak jesi, jel ti tamo radilo? /
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
NIsam koristio prethodnu vrziju tak da ne znam da li radi ali bude grof probao preko remote desktopa sam postavit da radi.tuxi je napisao/la:/=> imao bi jedno pitanje. Jel si koristio predhodnu verziju ubuntua znači gutsy-a? Ak jesi, jel ti tamo radilo? /
Znači tako. Pa valjda će moći.
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."