Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Da, to znam i postao sam vec output te komande (pogledaj sliku u ranijem odgovoru). Uopshte ne deluje loshe, pa mi je josh manje jasno?!
Kako shto sam vec rekao, dosta je bolje od outputa drugih ljudi, koji se zale na ovo isto.
Nema veze,shta je tu je...
Pozdrav
Resistance is futile, you will be asimilated! Il' si Lindža, il' si mindža!apt-get moo Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
Postoji, doduše, još jedna mogučnost. Ubuntu je zapravo veliki bloat. Lako je moguće da je sve sporo jer se jednostavno previše toga vrti na računalu. Osbno znam da kada pokrenem bilo što iz KDE svijeta da mi se računalo uspori 10 puta (i to doslovno).
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Pa to sam iskljuchio. Pokushao sam kopiranje u Recovery Modu, manje vishe je isto, a i nemam problem sa resursima. Intel E4500 (2 x 2.2Ghz) 2Gb RAMa na 800Mhz. Opet Gnome nije kao KDE...
Zasad cu moci da zivim sa ovim, buduci da i tako koristim NTFS particiju (D pod Winom) na kojoj je prakticno svei vrlo retko iskopiram neshto shto sam skinuo pod Linuxom na nju, pa sam tako i primetio i onda malo istestirao.
Ima dana, isprobace se i druge distribucije, a sem ovog sa Ubuntuom sam veoma zadovoljan.
Pozdrav
Resistance is futile, you will be asimilated! Il' si Lindža, il' si mindža!apt-get moo Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700