Nokia cs10 t-mobile

Diskusije o hardveru i driverima pod Linuxom.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Suko
Site Admin
Spol: M

Re: Nokia cs10 t-mobile

Post Postao/la Suko »

ividic je napisao/la:evo probao sam i jedno i drugo, poslije ovog prvog (patch za network) ne dogada se nista. mozda krivo pisem naredbu u terminal, ali označim sve i kad stisnem enter ne dogodi se nista samo ode u sljedeci red, ne ispise ni erorr ni nista drugo?

a za ovo sa wvdialom, napravim wvdial.conf tako da ima upisan moj apn i pin ali kad se krene spajat napise da mi treba username i sifra? to da zovem t-mobile da mi da ili?jer na onim papirima sam dobio samo pin a i u win se spaja bez ikakvih drugih podataka osim pina
Probaj izbrisati username i login iz wvdial.conf-a
Pa te neće tražiti. Za T-com ne treba username niti šifra. Neki drugi provideri trebaju, pa je valjda tako napisano.
ividic

Post Postao/la ividic »

bez obzira i kad izbrisem pise da nije dobro ime i sifra, mozda da probam napravit downgrade network managera pa preko njega? samo neznam bas kako to mogu napravit?
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Nakon one linije koju si dodao i koja ti "nije ništa napravila" (a stavila je zapravo u tvoju lsitu repozitorija novi repo sa popravljenim network-managerom)

Otipkaj sada ovo:

Kod: Označi sve

sudo apt-get upgrade 
pa vidi da li ti je instaliran novi network-manager
ividic

Post Postao/la ividic »

eto ipak nisam bezveze rekao da sam totalni pocetnik..

uglavnom naredba koja nije nista napravila, napravio update poslije nje u package manageru pa se instalirao novi network manager i poslije tog stick radi najnormalnije..

zahvaljujem se puno na pomoci i na strpljenju!!

pozdrav
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Zato smo tu :)

pozdrav i uživaj
Odgovori