Šokac i ja smo razgovarali o sličnoj ideji, samo što bi se radilo o (budućem) logotipu linuxzasve.com i malo kvalitetnijim majicama/printevima... čim stigne ček od googlea,realizirati ćemo nešto u obliku nagradne igre ili smtnMarkec je napisao/la:napravimo majice s logotipom ubuntu a iza recimo reklama za LINUX ZA SVE. Jel se netko bavi s time, koliko bi kostala izrada. Majice nebi trebala biti skupe, nego one obicne bijele (made in china).
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: čavrljanje
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Markec
lijepo od googlea, Koliko sam čuo rad u googleu je raj, imate stol za bijar, jukebox itd.adminivan je napisao/la:Šokac i ja smo razgovarali o sličnoj ideji, samo što bi se radilo o (budućem) logotipu linuxzasve.com i malo kvalitetnijim majicama/printevima... čim stigne ček od googlea,realizirati ćemo nešto u obliku nagradne igre ili smtnMarkec je napisao/la:napravimo majice s logotipom ubuntu a iza recimo reklama za LINUX ZA SVE. Jel se netko bavi s time, koliko bi kostala izrada. Majice nebi trebala biti skupe, nego one obicne bijele (made in china).
- Tux Slave
- Kontakt:
Eeee, ako budu kakve majice da se budu mogle kupiti moze za mene jedna. Kolko god bude kostalo ja uzimam.
btw, ako se budete radilo pomogucnosti moze jedna Arch Linux ili Slackware jer Ubuntu bas i nekoristim. Trenutno je na kompu jer pisem maturu ali nisam Ubuntu korisnik.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Nema problema, napravit ćemo par komada za nagradnu igru, a ostalo podijeliti najaktivnijim članovima na forumu... tako smo nešto i pričali, jel tako Šokac?Tux Slave je napisao/la:Eeee, ako budu kakve majice da se budu mogle kupiti moze za mene jedna. Kolko god bude kostalo ja uzimam.btw, ako se budete radilo pomogucnosti moze jedna Arch Linux ili Slackware jer Ubuntu bas i nekoristim. Trenutno je na kompu jer pisem maturu ali nisam Ubuntu korisnik.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Joooj, i ja bih jednu za more, neka stranci vide što mi u hrvatskoj koristimo....
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
Tako je 
Al nismo smislili nagradu igru.
Al nismo smislili nagradu igru.
Tko prvi preformatira particiju sa Windozama - pobjednik!
- Markec
Grof je napisao/la:Tko prvi preformatira particiju sa Windozama - pobjednik!
A da nesto drugo, recimo, Nagradna igra, Prijeđimo preko windowsa,
Traktorom, Autom, Kamionom, Brodom
a s druge strane, trebali bismo prestati ciniti stvari protiv windowsa. Pustimo da sam tone.
- Markec
Znate ljudi, kad sam ja dosao, bilo nas je malo, i pomalo se pisalo, osim grofa(koji nam je puno pomagao), Sad imamo puno vise korisnika, a i sve ide nabolje,zlatkoA je napisao/la:Dex4you šta je to?
Proizvodaci (hardvera iprograma ) počinju cijeniti linux.
Ja bih htio, da napravimo stranicu na kojoj cemo upisivati peticije (da proizvodaci egzoticnih hardvera pocinju praviti drivere) recimo Logitech, Philips, Leadteek, Lg itd
za uredaje koji su reicmo Web kamere, Tv kartice itd.