Stigla je faca s windowsa

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
EvilGrin

Re: Stigla je faca s windowsa

Post Postao/la EvilGrin »

EvilGrin je napisao/la:Da, da... to sam ja. Znam da svi znate ko sam. Nema uopće potrebe da se predstavim. Ako niste čuli za mene, ko vam kriv :P
XD. Koji ste vi trolovi ovdje. Ja se malo našalim u uvodnom postu, a ono hrpa nekih "spusti mu" odgovora. Sta bi vi? Da vam isprićam svoju životnu priču? Meni nešto pričate, a samo čekate nešto za šta bi ste se zakačili ruga_se

Ako vas je zaintrigirala činjenica da radim za jednu malu usranu webdesign firmu, onda slobodno odite gledat big brother, jer vam jedino to i priliči.

Take that TROLLS! :P

A sad bi bilo dosta prepucavanja. Jelda?
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

no daj, smiri se.
nikog ne intrigira gdje ti radis, nego ljude smeta takav "opaki jebac majke sam" stav, pogotovo ako je bez pokrica.

ponasaj se normalno i svi ce se prema tebi ponasati normalno. ako zelis igrati opako, onda ocekuj da ces i dobiti opak odgovor i budi spreman nositi se sa tim.
mislim, kak hoces..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
EvilGrin

glaskoncILLa je napisao/la:no daj, smiri se.
nikog ne intrigira gdje ti radis, nego ljude smeta takav "opaki jebac majke sam" stav, pogotovo ako je bez pokrica.

ponasaj se normalno i svi ce se prema tebi ponasati normalno. ako zelis igrati opako, onda ocekuj da ces i dobiti opak odgovor i budi spreman nositi se sa tim.
mislim, kak hoces..
Ma samo me malo iziritiralo to, kako su ljudi uspijeli u toliko krivoj mjeri interpretirati sta sam napisao jer je nevjerojatno ocito da je naj običnija zezancija. Čak sam se i smajlića potrudio napisati. Nije bilo ono nešto tipa, šta je pisac htjeo reći pa da se nije moglo skužiti.
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

ok, mir-mir nitko nije kriv i idemo dalje.. :mrgreen:
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
EvilGrin

Netiquette:Imajte na umu da je primatelj ljudsko biće, čija se kultura, jezik i smisao za humor mogu razlikovati od vaših. Problema može biti i s oblikom zapisa datuma, s mjernim jedinicama i idiomima. Budite osobito oprezni sa sarkazmom.
mmm... da.. Ispričavam se ukoliko vas je povrijedio moj smisao za humor :mrgreen:
CaM
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la CaM »

EvilGrin je napisao/la:...
Ko ti je pričao te bajke? Kolka god opensource comunity čuda radila, lova uvijek radi veća. Tu nema rasprave. Naravno skidam kapu ljudima iz gimpa također, za jedan tako dobar beplatni program, ali ipak... adobeu nije ni do koljena po mome mišljenju. Jedino što je ikada uspijelo nadmašiti komercijalni program je blender.
Pa ja cu ti rec iz svog iskustva jer sam radio jako, jako puno sa PhotoShop-om jos od ranih verzija, a sad sam na GIMP-u 2.6.
Sa GIMP-om se sve moze kao i sa PS-om, neke stvari i jednostavnije. A jedan podatak ako neznas, u GIMP mozes bez problema koristit brush-eve iz PhotoShop-a.
I rade savrseno.
Nije bitno imas li PhotoShop, GIMP ili neki 10-ti, bitno je znades li napravit to sto zelis napravit.
Kad sluzbeno izade verzija 2.7 mislim da ce bit jos naprednija, barem po onom sto sam procitao.

Zato, prije nego kazes nesto o GIMP-u probaj u njemu radit.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

@EvilGreen
I još jedna sitna digresija, savjetujem ti da, prije nego se nazoveš "facom" napraviš nešto korisno za zajednicu.

Znaš, tako to ovdje ide ;)
EvilGrin

Grof je napisao/la:@EvilGreen
I još jedna sitna digresija, savjetujem ti da, prije nego se nazoveš "facom" napraviš nešto korisno za zajednicu.

Znaš, tako to ovdje ide ;)
Nemoj me krivo shvatiti, ali vidim ovdje još uvijek ima ljudi koji u osnovnoj nisu naučili čitati tekst s razumijevanjem :mrgreen: . Možda sam trebao staviti navodnike na "faca" jer sam pri tome mislio na "šminkerčić", ugl šala na moj račun, ali nisam jer sam smatrao da, kako da se lijepo izrazim.., držite svoju inteligenciju uključenu. Stvarno nisam mislio da su ljudi ovdije toliko osjetljivi, pogotovo zato što to nije bila nikakva provokacija. :misli

A što se gimpa tiće, radio sam u njemu dok nisam sabro love za photoshop (mada nije da nisam i piratske verzije imao :mrgreen: ). Kada je posao u pitanju, treba mi user friendly sučelje, koje se iz očitih razloga tako i zove, što gimp nema (ali opet, o ukusima se ne raspravlja). Sučelje u gimpu je jako, jako ne uredno, a sam njegov dizajn mi se ne sviđa, a radno okruženje je bitno za produktivnost. Inače, znam za one "gimp u fotošop" nadogradnje, ali to je čista sprdačina :twisted: .
zole052
Spol: M

Post Postao/la zole052 »

EvilGrin je napisao/la:... Stvarno nisam mislio da su ljudi ovdije toliko osjetljivi, pogotovo zato što to nije bila nikakva provokacija. :misli
Me nisu ljudi ovdje osjetljivi, jednostavno je tako ispalo... let's move on - idemo dalje :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

EvilGrin je napisao/la: Nemoj me krivo shvatiti, ali vidim ovdje još uvijek ima ljudi koji u osnovnoj nisu naučili čitati tekst s razumijevanjem :mrgreen: . Možda sam trebao staviti navodnike na "faca" jer sam pri tome mislio na "šminkerčić", ugl šala na moj račun, ali nisam jer sam smatrao da, kako da se lijepo izrazim.., držite svoju inteligenciju uključenu. Stvarno nisam mislio da su ljudi ovdije toliko osjetljivi, pogotovo zato što to nije bila nikakva provokacija. :misli
Ajde, ajde zasuči rukave i pomaži drugima, ima tu projekata za face i "face" samo se uključi! :D
Odgovori