Hehe, ko da sam ti citao misli, bas sam se malo na posao bacio...Grof je napisao/la:Pa nariši prijedlog pa da vidimo kako bude tgo zgledalo. No?!
LiveDVD - sve tri Ubuntu distre na jednom mediju
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: LiveDVD - sve tri Ubuntu distre na jednom mediju
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Ne treba po meni pisati i ime i brojčanu verziju kad je to isto.
Bolje staviti link na lzs.com
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Fenomenalno.
Probaj još napraviti verziju s u kojoj je 3buntu i 9.10 različite boje. I jednu s brojem 3 u sredini kruga.
Probaj još napraviti verziju s u kojoj je 3buntu i 9.10 različite boje. I jednu s brojem 3 u sredini kruga.
Nosonja - distribucija za početnike, bazirana na Arch Linuxu.
Kako ne brojcanu verziju4ndY je napisao/la:Ne treba po meni pisati i ime i brojčanu verziju kad je to isto.![]()
A link za lzs... pa svejedno, moze se i to dodati.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
The Acacia Strain
da ne idem sada slagat sliku, probajte untuar tog kruga staviti neki logo karmic koale. kada ljudi vide da je karmic koala, ono 3buntu 9.10 ne bi uopće trebalo.
dakle unutar tog kruga koala koja gleda prema tim verzijama (xubuntu, ubuntu, kubuntu)
dakle unutar tog kruga koala koja gleda prema tim verzijama (xubuntu, ubuntu, kubuntu)
Cuj ova distra ce i tako biti namjenjena pocetnicima sta mislis da ce njima koala znaciti vise nego da pise 9.10? A u ostalom ako distra dobije ime 3buntu onda bi bilo ok da i pise ime u logou a ne samo da ima znak.The Acacia Strain je napisao/la:da ne idem sada slagat sliku, probajte untuar tog kruga staviti neki logo karmic koale. kada ljudi vide da je karmic koala, ono 3buntu 9.10 ne bi uopće trebalo.
I jos kada bude izasla sljedeca verzija 10.04 (nadam se da oce...) opet treba mjenjati logo sto nije bas zgodno!!! Treba biti jedan logo! a ne svaka verzija drugi...
I jos na sluzbenim stranicama ubuntua pise 'ubuntu 9.10 is here' a ne 'karmic koala is here'!
Super je nešto metnuti u sredinu. Pogotovo kada se to sprinta na printabilni DVD ili se na isti odštampa. U sredini DVD-a je - rupaThe Acacia Strain je napisao/la:da ne idem sada slagat sliku, probajte untuar tog kruga staviti neki logo karmic koale. kada ljudi vide da je karmic koala, ono 3buntu 9.10 ne bi uopće trebalo.
Ovo što sam slagao je za štampanje/printanje na DVD medij. Ne na korice Ne na kutiju ili nekaj drugo.
Na okruglom mediju je najljepša slika okrugla, jer jednoliko popuni površinu medija.
-
The Acacia Strain
omg! sorry, ja si cijelo vrijeme mislim kako je to cover od kutije i sl.. uf joj... ispričavam seGrof je napisao/la:Super je nešto metnuti u sredinu. Pogotovo kada se to sprinta na printabilni DVD ili se na isti odštampa. U sredini DVD-a je - rupaThe Acacia Strain je napisao/la:da ne idem sada slagat sliku, probajte untuar tog kruga staviti neki logo karmic koale. kada ljudi vide da je karmic koala, ono 3buntu 9.10 ne bi uopće trebalo.
dakle unutar tog kruga koala koja gleda prema tim verzijama (xubuntu, ubuntu, kubuntu)![]()
Ovo što sam slagao je za štampanje/printanje na DVD medij. Ne na korice Ne na kutiju ili nekaj drugo.
Na okruglom mediju je najljepša slika okrugla, jer jednoliko popuni površinu medija.