Sa cd-om djeluješ uvjerljivije,ozbiljnije...!?zole052 je napisao/la:Netko sa stikom netko sa cd-om... neka nekapecija je napisao/la:... Ima par dana da nigdi ne idem bez instal. cd![]()
Svjedočanstva
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Svjedočanstva
- ipernar
- Spol: M
- Kontakt:
Ja kad idem na instalaciju uvijek imam oboje uz sebepecija je napisao/la:Sa cd-om djeluješ uvjerljivije,ozbiljnije...!?zole052 je napisao/la:Netko sa stikom netko sa cd-om... neka nekapecija je napisao/la:... Ima par dana da nigdi ne idem bez instal. cd![]()
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Kog ja direktno preobratim, taj postane linux fanatik

A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- ipernar
- Kontakt:
Trebalo bi Billa Gatesa preobratit!
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
- Markec
Steta sto nisi zblizu njegovog kompjutora da mu stavis linux kada bude imao problema sa skripavim prozorima.ipernar je napisao/la:Trebalo bi Billa Gatesa preobratit!
- Suko
- Site Admin
Pa on je već preobraćen.ipernar je napisao/la:Trebalo bi Billa Gatesa preobratit!
Bill je naš čovjek.
On iznutra polako truje Microsoft.
Tako da rade sve lošije i lošije stvari.
Otvara backportove virusima i trojancima.
Internet Ekplorer je njegov vlastiti projekt.
(Al, psst! To je tajna. Nemoj nikom reći.)
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
joooj suko.. premda me intrigiraju tajne vizije i tajni agenti (Cuck FAN) ali stavrno.. Bil gejts da je naš tajni agent.. to pa je još malo tu mač.. ok pušim da imam gmail akaunta... al da je tajni agent za linuk fundaciju ehehehehehe pretjeruješ..
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
--
Sites - Under construction
- ipernar
- Kontakt:
Suko i dalibor... vi ga zašprehavajte sat vremena ono... da su linuxi bolji i te priče... a ja ću mu bootat komp i stavit Linuxe u međuvremenu... Onak kao pozdravimo se mi s njim i odemo prije nego skuži da su mu Windowsi otišli... hahaha 
- Suko
- Site Admin
Može.ipernar je napisao/la:Suko i dalibor... vi ga zašprehavajte sat vremena ono... da su linuxi bolji i te priče... a ja ću mu bootat komp i stavit Linuxe u međuvremenu... Onak kao pozdravimo se mi s njim i odemo prije nego skuži da su mu Windowsi otišli... hahaha
Ja sam slobodan ovu srijedu pa možemo skoknuti preko bare i preobratiti Bila.