eh, pa...
win mi se nikad nije cinio kao siguran sustav, ma koji god antivirus stavio gore, cak i sa legalnim windowsima (XP) i legalnim antivirusima (avast, panda, kaspersky) mi se uvijek zakacio neki virus gore, a dok bi ja to skuzio bi mi ih se nabralo ko salate...
tada nisam ni linux koristio pa mi je sve to zadavalo glavobolje...
no, mogu reci da mi se win7 cini dosta siguran, svako malo surfam s njim bez antivirusa i nis jos nisam primjetio, mozda pokrenem koji scan pa da to provjerim...
cini mi se da najveca opasnost za win korisnike lezi u piratskim programima, raznoraznim activatorima, crackovima, materijal sa torrenta, rapidsharea.....
otkako sam totalno prestao koristiti crackane programe (osim samog windowsa i MS office-a) nemam problema sa win-sima...
Kolumna: Worry-free surfing
Moderator/ica: Moderatori/ce
- ziko
- Spol: M
Re: Kolumna: Worry-free surfing
Software is like sex... it's better when it's free
(Linus Torvalds quote)

ma ne radi se uopce o tome da sam radio reinstalacije radi losega rada samih vec sam stalno trazio nesto sto bi mi bilo hmmmzlatkoA je napisao/la:Ja neznam zašto se vi toliko mučite sa tim reinstalacijama windowsa xp. pa ja na svom kompu imam instalirane win xp već godinu dana i rade bez greške
pokusavao sam windoze ovakve onakve pokusavao sam hackintosh stavljao sam ipc osx86 pokusavao sam i instalirao svasta.dok nisam stavio linux-prvo je to bio ubuntu a nakon experimentiranja sa njim odlucio sam se staviti helenu , prekrasno ime za prekrasan OS.
u heleni sam pronasao ono sto sam trazio,ima sve,ljepotu i pamet
da li cu se zadrzati na njoj dugo? ne znam , vjerojatno onoliko dugo dok mi za oko ne zapne neka druga distribucija ali za sada to je to.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.