Svjedočanstva

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
dalibor.klobucaric
Spol: M
Kontakt:

Re: Svjedočanstva

Post Postao/la dalibor.klobucaric »

Malo tu mač nes'pa?
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

I tako... već vidim naslovnicu glasa koncila: "Novi sektaši-sotonisti na hrvatskoj sceni". Uostalom, jedan je pjesnik rekao: "Živjeti u srcima koja ostaju iza nas je nikada ne umrijeti". Tako mi možemo imati ovo: "Ako grep -i 'moje_ime' 'kernel_source'' daje output, znači nikada ne umrijeti"
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
ipernar
Kontakt:

Post Postao/la ipernar »

shrike je napisao/la:"Novi sektaši-sotonisti na hrvatskoj sceni"
hahaha :D
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
dalibor.klobucaric
Kontakt:

Post Postao/la dalibor.klobucaric »

skrike ti to nas zajebavash?
Oš da ti tam dojdem, nemoj da te banujem iz klana prije neg si uopće ušao
:)
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Otovrit ću protestantski ogranak svog klana ako me banujete.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
ipernar
Kontakt:

Post Postao/la ipernar »

shrike je napisao/la:Otovrit ću protestantski ogranak svog klana ako me banujete.
Idem i ja za tobom ak te katolici srede haha :D
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Još fali ekipa koja će ići od vrata do vrata i dijeliti CD-ove distri.
Ko će to raditi?
Onda nam fali neko tko je bio žestoki Windowsaš i hodao tamnom stranom sile, a onda mu je Linux pokazao pravi put i sada je najveći propovjedač Linuxa.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Suko je napisao/la:Još fali ekipa koja će ići od vrata do vrata i dijeliti CD-ove distri.
Linuxovi svjedoci rofl rofl rofl
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

A tko su linux ateisti? To su neki, alinuxi. Mislim da je to ekipa koju nikada nije upoznala svjetlo i istinu linuxa. Ili su to ljudi koji prodaju software? da,da.
ipernar
Kontakt:

Post Postao/la ipernar »

zole052 je napisao/la:
Suko je napisao/la:Još fali ekipa koja će ići od vrata do vrata i dijeliti CD-ove distri.
Linuxovi svjedoci rofl rofl rofl
hahaha legendo...

ja recimo uvijek imam bootable mint na sticku connectan uz kljuceve od stana, tako da di god sam ja tu je i linux! Mislim da će doći vrijeme kada će ljudi stajati po ulicama i trgovima sa instalacijskim CD-ima i kratkim howto-ima :D
Odgovori