Ne mogu skinuti cijeli linux 8.04
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
linuxstarter
Ne mogu skinuti cijeli linux 8.04
Skinem ga, dođe do pola i kaže da je skinut. Otvorim.ISO file s VMwareom (program za virtual pc) i kliknem Install Ubuntu i onda mi zablokira. Koristm firefox. Već sam ga 3 puta skinuo. Što da radim?
- Tux Slave
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Ne mogu skinuti cijeli linux 8.04
Probaj skidati sa nekim download managerom(Getright ili neki drugi sa podrskom za nastavak skidanja). Cesta stvar se meni desava sa Firefoxom prilikom skidanja vecih fileova.
- kaiwan
- Spol: M
imas super program,linuxstarter je napisao/la:Skinem ga, dođe do pola i kaže da je skinut. Otvorim.ISO file s VMwareom (program za virtual pc) i kliknem Install Ubuntu i onda mi zablokira. Koristm firefox. Već sam ga 3 puta skinuo. Što da radim?
http://www.filehippo.com/download_free_ ... d_manager/
ako skidas sa windowsa, tamo pod integrity unesi MD5 sumu i on to provjeri nakon downloada, pa ako je
ta suma ok onda je dobro skinuto, ako ne on te pita dal da resetira download.
Be the change you want to see in the world! Dalai Lama.
wget u komandnoj liniji je odličan, Može raditi i u pozadini.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!