salim se
kerum mi je zakon
Moderator/ica: Moderatori/ce

Možda sam odabrao pregrubu riječ, ali stekao sam takav dojam iz nekih njenih izjava, lako se pronađu negdje na Youtube i novinama.glaskoncILLa je napisao/la:2pingu, sto to znaci antihrvatski stavovi Vesne Pusic?
Evo radi čega bi ženama oduzeo pravo glasa, koje usput da se zna Švicarci su dali ženama 70-ih godina 20.st.meema je napisao/la:a ne nevidosevic mi je zgodan
a kerum ima dobar auto
hahaha
salim se![]()
kerum mi je zakonlik onako surovo i primitivno kaze ono kaj misli...a svi ovi to onak diplomatski pricaju pricaju pricaju a nista ne kazu
lik je zakon, steta sto se nije kandidirao...
Bože čuvaj Hrvatsku. Govori u svoje ime, zato je RH u kanalizaciji, kada se tolerira korupcija od vrha prema dnu. Švedska ministrica je podnijela ostavku radi Toblerone koju je kupila državnom kreditnom karticom. Kod nas saborska banda ima visoke plaće, razne bonuse, jeftinu saborsku kantinu, i to nije dovoljno da donose zakone za dobrobit RH. Sramota, jad i bijeda. Koja smo mi *bena država, da nam umirovljenici kopaju po smeću.meema je napisao/la:htjela sam glasat za bandica, ali necuzelim da ostane u zagrebu...je da se nakro (ali boze moj, svi bi krali da smo mogli...ja prva)...ali je puno napravio i za zagreb...pa bih voljela da nam ipak ostane kao gradonacelnik...bolje nego predsjednik, jer nece moc nis napravit, a ovak jos nes stigne

... No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidit ćete kako tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerješivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?“
Bas je tako... tuzno, jadno... neznam dalje koja bi rjec jos opisala trenutacno stanje... za plakat...pingu je napisao/la: Bruno Bušić najbolje ovo oslikava:... No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidit ćete kako tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerješivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?“
Teći će med i mlijeko. Mi već jesmo u EU. Banke su nam u stranom vlasništvu, telekomunikacije, you name it. Usput, cijene proizvoda su čak i nešto više nego od onih u EU, pa imamo nebuloze sa sniženjem cijena 50% (ne)akcija.zole052 je napisao/la:Jedino kada udjemo u europu cemo mozda malo manjiti tu korupciju i kradju nadam se.
Pita se bruno busic "kako nas tada spasiti od nas samih? vjerujem da se sami ni ne mozemo spasiti, ovi nasi

Ma koji med i mljeko, onda ce nas europa izmusti ono sto jos nije... nisam to mislio nego samo da nece pustati nase politicare da kradu...pingu je napisao/la: Teći će med i mlijeko. Mi već jesmo u EU. Banke su nam u stranom vlasništvu, telekomunikacije, you name it. Usput, cijene proizvoda su čak i nešto više nego od onih u EU, pa imamo nebuloze sa sniženjem cijena 50% (ne)akcija.
Kad smo već kod smanjivanja korupcije i kako je CCCEU savršena tvorevina, par zgodnih video priloga:
http://www.youtube.com/watch?v=vLlqQXQCxyc
http://www.youtube.com/watch?v=4OivEcnZ ... re=related
Najveca tuga sto iz svega toga ucimo djecu da upravo tako razmisljaju i ponasaju!!! Da gledaju samo svoju guzicu i da ne *ebu ostale. Zato se danas i djeca ubijaju na ulici zbog reda na fast foodu jer im tudji zivot neznaci nista i misle samo na sebe... grozno i strasno...meema je napisao/la:...evo, ja prva priznajem da kad bih bila na nekim takvim duznostima i pozicijama, da bih pokrala sve sto bih mogla...priznajem, ubite me
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.