Knoppix

Diskusije o raznim Linux distribucijama.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Amon
Spol: M

Re: Knoppix

Post Postao/la Amon »

nemoj tako gentoo je neshvacena,komplicirana za podesiti ali i jedna vrlo divna distribucija.
pingu

Post Postao/la pingu »

Amon je napisao/la:nemoj tako gentoo je neshvacena,komplicirana za podesiti ali i jedna vrlo divna distribucija.
Šalim se. Ali mislim da bi još više naučio sa Linux From Scratch. :)
Nije gentoo kompliciran, koliko uputstva nisu dovoljno precizna. Za distribuciju takvog formata je potrebno imati vrlo detaljna uputstva, pogotovo za početnika. Jer ovdje se mora paziti na sitnice koje mogu prouzročiti greške kod instalacije. Nije ni čudo da se ljudi onda okreću prema Sabayonu, Calculate Linuxu i VLOS-u.
Amon
Spol: M

Post Postao/la Amon »

iskreno ja nisam nikad voljel izvedene distribucije kak sidux i slično(kažem sidux jer 4 godine radil na debianu i nekako je to savrsena distra za mene) ,jadajdajdajjda,...uvjek sam voljel čiste.

a gentoo,to da prorucnici su dosta komplicirani i neprecizno rađeni,zato ja stavil na wiki kako ga izvuči iz knoppixa mada i takvih prirušnika instalirati gentoo iz live cda bilo koje distre ima ali svi komplicirani.moj boze od bootanja live cda rade specijalnu kvantnu mehaniku!
Odgovori