Linux kernel 2.6.32
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Linux kernel 2.6.32
Linux kernel 2.6.32 http://6url.net/kvkyre
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Re: Linux kernel 2.6.32
Eh šta reć,nije loše ali čini mi se umjesto da pojednostavni stvari on ih još više zakomplicira.
Taj Linus ....
Taj Linus ....
I am the one and only....
- Suko
- Site Admin
Najbolje onda da pita savjet od Billa.zlatkoA je napisao/la:Eh šta reć,nije loše ali čini mi se umjesto da pojednostavni stvari on ih još više zakomplicira.
Taj Linus ....
Možda on zna kako napraviti Linux distribuciju koja će biti dovoljno mala (30-tak Mb), a ipak raditi sve?
Njegovi OS-ovi su primjer kako se nešto može napraviti da bude malo, a ne komplicirano...
I da sve radi.
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
- ziko
ovo zvuci kao jako okrutna salaSuko je napisao/la:Najbolje onda da pita savjet od Billa.
Možda on zna kako napraviti Linux distribuciju koja će biti dovoljno mala (30-tak Mb), a ipak raditi sve?
Njegovi OS-ovi su primjer kako se nešto može napraviti da bude malo, a ne komplicirano...
I da sve radi.
Software is like sex... it's better when it's free
(Linus Torvalds quote)

Hej ....
Ko zna možda bi Bill i napravio bolji kernel neg Linus.
Ustvari on ga je već napravio.
Ako je taj Linus takav stručnjak kako ti misliš ,zašto mu je kernel toliko velik a s tako malo mogućnosti.
Pa jeb* ga ti pogledaj šta je čovjek hobist napravio www.menuetos.net
Ko zna možda bi Bill i napravio bolji kernel neg Linus.
Ustvari on ga je već napravio.
Ako je taj Linus takav stručnjak kako ti misliš ,zašto mu je kernel toliko velik a s tako malo mogućnosti.
Pa jeb* ga ti pogledaj šta je čovjek hobist napravio www.menuetos.net
E pa da treba znat programirat u assembleru.Menuet has no roots within UNIX or the POSIX standards, nor is it based on any operating system.
- glaskoncILLa
samo
.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Linux kernel je monolitičnog tipa... bilo bi jako čudno kada bi taj kernel bio MANJI od windowsovog. Uostalom, linux kernel u sebi sadrži drivere dok windowsov to NE sadrži. Primjerice, nema ni podršku za gro FS-a i arhitektura (ne X86). Jel widnows to podržava? ne.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
Zlatko, ako smatraš da postoje nedostatci i da se nepotrebno komplicira onda ih navedi i objasni nama koji se baš ne razumijemo u to.
Pa nitko ne kaže da je kernel savršen, ali vjerujem da malo ljudi na forumu razumije u detalje o čemu je riječ.
Najlakše je reći:'Pih, to je s..nje'
Ajde, molim te malko argumentiraj.
Ja nemam ništa protiv da nešto novo naučim.
Pa nitko ne kaže da je kernel savršen, ali vjerujem da malo ljudi na forumu razumije u detalje o čemu je riječ.
Najlakše je reći:'Pih, to je s..nje'
Ajde, molim te malko argumentiraj.
Ja nemam ništa protiv da nešto novo naučim.
Ma ne da mi se tu preseravat o stvari koju svi znaju ali neki ne žele priznat da je istina:
Eto zato je još uvjek bolji kavaThe graphics system is part of the Windows kernel, and even all installations, including those used as servers, run graphic subsystems.