VIDI časopis - prijedlozi za članke

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

zole052
Spol: M

Re: VIDI časopis - prijedlozi za članke

Post Postao/la zole052 »

iv@n je napisao/la:Slikao sam ja, pa ti pustim fotke večeras na mail... Ako treba mogu napisati i nekakav pregled u osnovnim crticama, np.

Inače, bilo je odlično, spojili smo ugodno s korisnim. Ekipa je super, posebno mi je drago što sam upoznao Grofa - kakav je na forumu takav je i u real life, izuzetno pristupačna osoba, sve radi iz srca i sa puno strasti. Legenda! 8-) Žao mi je što ostali forumaši nisu navratili, ali biti će drugih prilika.
Ajde baci koju sliku i ovdje na forum...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ReiKo

Post Postao/la ReiKo »

Inače ljudi samo da vas obavijestim - opet nisam siguran hoće li ući u sljedeći broj "Vodič - Linux terminal" jer su mi javili iz uredništva da "VIDI Biz" koji svaki puta ide uz sam časopis (plaćeni oglasi koji "održavaju časopis na životu) ide skupa sa časopisom na 30 stranica pa se glavni urednik bori sa brojem stranica... :(

No to samo kažem da znate da nije do mene - ja sve materijale predajem na vrijeme.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

iv@n je napisao/la: Ekipa je super, posebno mi je drago što sam upoznao Grofa - kakav je na forumu takav je i u real life, izuzetno pristupačna osoba, sve radi iz srca i sa puno strasti. Legenda! 8-) Žao mi je što ostali forumaši nisu navratili, ali biti će drugih prilika.
Ajme šo me nahvali, sve mi neugodno :oops:

Meni je također drago što sam upoznao sve dobre ljude sa LZS-a i HULK-a. Neka se spajamo i neka se radi po pitanju FOSS-a!

Siguran sam da će se za iduće događaje javiti više ljudi za volonterstvo, dežurstvo, pomoć...
ReiKo

Post Postao/la ReiKo »

Nažalost sad mi javlja pomoćnik glavnog urednika da neće biti mjesta za Interliber HULK tekst...

Hvala svima koji su htjeli poslati materijale ali eto, to vam je novinarski posao i tu su mi ruke vezane.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

ReiKo je napisao/la:Nažalost sad mi javlja pomoćnik glavnog urednika da neće biti mjesta za Interliber HULK tekst...

Hvala svima koji su htjeli poslati materijale ali eto, to vam je novinarski posao i tu su mi ruke vezane.
Super! :( dozvoliti ću si sarkastičnost, pa reći:

- No vjerojatno ćemo čitati opet nekakvog milana ili kakvu drugu babu vračaru....
ReiKo

Post Postao/la ReiKo »

Grof je napisao/la:
ReiKo je napisao/la:Nažalost sad mi javlja pomoćnik glavnog urednika da neće biti mjesta za Interliber HULK tekst...

- No vjerojatno ćemo čitati opet nekakvog milana ili kakvu drugu babu vračaru....
A prijatelju znaš da je i meni krvio...ali stvarno nemogu ništa, dapače - baš stvaram pritisak, i veći nego što bih trebao na glavnog urednika.
zole052

Post Postao/la zole052 »

ReiKo je napisao/la:
Grof je napisao/la:

A prijatelju znaš da je i meni krvio...ali stvarno nemogu ništa, dapače - baš stvaram pritisak, i veći nego što bih trebao na glavnog urednika.
Ma znamo da nisi ti kriv ali svi su puno ocekivali od te open source rubrike pa je svima zao kada se takve stvari desavaju!
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ReiKo

Post Postao/la ReiKo »

Pa i treba očekivati jer će biti puno stvari i puno materijala sam ja poslao ali evo očito ova 2 broja iako sadržaja Open Source svaki put ide na 11 strana - malo smo u stisci odnosno glavni urednik i njegov pomoćnik pošto i oni imaju iznad sebe ljude koji kontroliraju sve što je normalno.

Problem su ti plaćeni oglasi koji očito MORAJU ići jer mi je rečeno da je npr. hardver srezan jako puno baš zbog tog VIDI Biz-a koji sadrži plaćene oglase i tako. No nemojte se zabrinjavati ja dajem svoj sadržaj i očuvati ću Open Source rubriku, 11 stranica i nije tako loše ;)
zole052

Post Postao/la zole052 »

ReiKo je napisao/la:... 11 stranica i nije tako loše ;)
Naravno :)
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Dok živim, nadam se! ;)
Odgovori