VIDI časopis - prijedlozi za članke

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

ReiKo

Re: VIDI časopis - prijedlozi za članke

Post Postao/la ReiKo »

Grof je napisao/la:
Suko je napisao/la: Npr. ja dok sam koristio Windowse nisam nikad čitao tekstove o Linuxu. Nisu me zanimali. Čak i ono što sam čitao nisam ništa razumio.
Točno!

Zapravo dotakao si se nečeg izuzetno bitnog! Kako skrenuti pozornost s komercijalnog softwera na FOSS!

Upravo tu leži dobar dio naše misije. Zainteresirati one koji o Linuxu nemaju pojma niti išta razumiju, a s druge strane koriste se windozama.

Točno tako. Zato svi skupa moramo raditi i pomagati se da bi taj cilj bio izvršen na više mjesta i u više IT smjerova (i sfera te domena) na domaćoj informatičkoj sceni.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Nego, Reiko, pa vidim da VIDI ima neki svoj štand na sajmu.
gušter
Spol: M

Post Postao/la gušter »

Možda, članak o programima za obradu grafike, meni je super blog http://my.opera.com/Lazich/blog/ tip rastura inkscape.
ReiKo

Post Postao/la ReiKo »

Grof je napisao/la:Nego, Reiko, pa vidim da VIDI ima neki svoj štand na sajmu.
Nisam siguran... nebih znao. Uglavnom meni je samo potrebno ono što smo ja i ti dogovorili i bilo bi super da dobijem to što prije jer kako si i sam naglasio - što više promocije - to bolje. Glavni urednik nije niti znao za HULK-ov štand nego sam mu morao skrenuti pozornost na to pa smo mojom interakcijom ipak dobili dodatnog prostora za sljedeći broj časopisa "VIDI" da se malo skrene pozornost i na Open Source na Interliberu.

Sto sve materijale koje imate, molim Vas, šaljite mi na mail ili na P.M. da to mogu srediti.

Hvala! :)

FOSS ftw! :)
speedy
Moderator

Post Postao/la speedy »

@ReiKo

ok jednostavno nemogu a da nepitam :D s obzirom da je sajam u ZG i sve zar je moguce da nemozes uhvatit sat dva vremena da sam odes malo poslikat sve i obavit kakav intervju itd??
ono iz Zagreba si, ne??
ReiKo

Post Postao/la ReiKo »

speedy je napisao/la:@ReiKo

ok jednostavno nemogu a da nepitam :D s obzirom da je sajam u ZG i sve zar je moguce da nemozes uhvatit sat dva vremena da sam odes malo poslikat sve i obavit kakav intervju itd??
ono iz Zagreba si, ne??
Nisam iz Zagreba. Ruku na srce, dosta sam daleko od naše metropole. Da sam tamo nebi uopće dolazila u pitanje moja prisutnost na sajmu.
jjj

Post Postao/la jjj »

Grof je napisao/la:Nego, Reiko, pa vidim da VIDI ima neki svoj štand na sajmu.
Relativno brzo obiđoh sedmi paviljon, ali vidjeh samo PC Play štand, što se časopisa tiče. Hm.
ReiKo

Post Postao/la ReiKo »

Evo, pošto je završio Interliber - svakako očekujem materijala na P.M... u interesu mi je da barem dio ovog događanja što se sfere Open Sourcea i HULK-a istakne u časopisu "VIDI".

Hvala.
iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Slikao sam ja, pa ti pustim fotke večeras na mail... Ako treba mogu napisati i nekakav pregled u osnovnim crticama, np.

Inače, bilo je odlično, spojili smo ugodno s korisnim. Ekipa je super, posebno mi je drago što sam upoznao Grofa - kakav je na forumu takav je i u real life, izuzetno pristupačna osoba, sve radi iz srca i sa puno strasti. Legenda! 8-) Žao mi je što ostali forumaši nisu navratili, ali biti će drugih prilika.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
ReiKo

Post Postao/la ReiKo »

iv@n je napisao/la:Slikao sam ja, pa ti pustim fotke večeras na mail... Ako treba mogu napisati i nekakav pregled u osnovnim crticama, np.

Inače, bilo je odlično, spojili smo ugodno s korisnim. Ekipa je super, posebno mi je drago što sam upoznao Grofa - kakav je na forumu takav je i u real life, izuzetno pristupačna osoba, sve radi iz srca i sa puno strasti. Legenda! 8-) Žao mi je što ostali forumaši nisu navratili, ali biti će drugih prilika.

Ajde molim te ako može fotke + pregled događaja (što je bilo, o čemu ste pričali (uloga GNU/Linuxa u multimediji) što se pokazali, kakva je atmosfera bila i tko je prisustovao od "poznatijih" ličnosti :) ).

Bio bih ti veoma zahvalan! :)

Hvala!
Odgovori