valent je napisao/la:Wiki stranica za mobilni internet je u potpunom kaosu Previse je informacija na jednoj stranici, ili nije dobro organizirano, tesko mi je reci sto, ali je zbog toga nepregledno.
4ndY je napisao/la:Što se tiče Windows strane (infos), a za Linux moram još proučiti kako što robusnije postaviti stvari.
btw Trenutno finishiram novi skin za wiki i krećem u reorganizaciju
Ja sam mislio da se stavi na glavnu stranu samo linkove na operatere.
A onda posebno svaki operater svoja stranica. Eventualno podjela na toj stranici po distribucijam?
Suko je napisao/la:
A onda posebno svaki operater svoja stranica. Eventualno podjela na toj stranici po distribucijam?
Da, slažem se... na glavnoj stranici samo operatori i distribucije, a tekstove u posebne podstranice (odvojene s /), npr.
Suko je napisao/la:
Da, slažem se... na glavnoj stranici samo operatori i distribucije, a tekstove u posebne podstranice (odvojene s /), npr.
Ok, proradilo mi sve fino preko NM. Sad me još samo zanima: kako (jednostavno) provjeriti stanje na ručunu, kako nadoplatiti račun i kako omogućiti ostale mogućnosti Tele2 Mobile Partner aplikacije, npr. slanje/primanje SMS-a?
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'