Gledajte neznam u cemu je bila greska ali reinstalirao sam sustav i sad sve radi kako spada,...
Sad cu jedan po jedan program reinstalirati dok ne otkrijem gdi je greska bila...
Ostaviti cu si dan prostara izmedu svakog programa tako da vidim kako sistem dise. Za sad isproban upgrejd i firestarter i oni su 100% cisti ( barem u mojem slucaju )
Gasenje ubunta
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
PRAVILA ZA NOVE KORISNIKE LINUXA!
Prije otvaranja bilo kakve diskusije svaki novi korisnik u svijetu Linuxa obavezan je učiniti sljedeće korake:
Pročitati ove tekstove iz naše Wikipedije:
- Sve uvodne tekstove Linuxa za početnike (njih 5)
- Sve što trebate znati o radu s diskovima
- Pročitati ovu temu za početnike
- Pokušati pronaći riješenje problema u Enciklopediji znanja
Nakon toga korisnik smije otvoriti temu s naslovom svog problema uz obaveznu naznaku Linux distribucije koju koristi u formi:
[Linux distribucija, broj verzije, grafičko okruženje]: Naslov problema
U prvom postu korisnik obavezno mora odgovoriti na ova pitanja:
- Da li ima instalirane Windowse?
- Što ga je motiviralo na instaliranje i korištenje Linux distribucije?
- Obavezno je potrebno navesti specifikacije hardvera (Ime Laptopa, tip procesora, grafičke i mrežne kartice, količina RAM-a i diska)
Bez učinjenih ovih prvih koraka, na teme se neće odgovarati i one će biti izbrisane s foruma!
PRAVILA ZA NOVE KORISNIKE LINUXA!
Prije otvaranja bilo kakve diskusije svaki novi korisnik u svijetu Linuxa obavezan je učiniti sljedeće korake:
Pročitati ove tekstove iz naše Wikipedije:
- Sve uvodne tekstove Linuxa za početnike (njih 5)
- Sve što trebate znati o radu s diskovima
- Pročitati ovu temu za početnike
- Pokušati pronaći riješenje problema u Enciklopediji znanja
Nakon toga korisnik smije otvoriti temu s naslovom svog problema uz obaveznu naznaku Linux distribucije koju koristi u formi:
[Linux distribucija, broj verzije, grafičko okruženje]: Naslov problema
U prvom postu korisnik obavezno mora odgovoriti na ova pitanja:
- Da li ima instalirane Windowse?
- Što ga je motiviralo na instaliranje i korištenje Linux distribucije?
- Obavezno je potrebno navesti specifikacije hardvera (Ime Laptopa, tip procesora, grafičke i mrežne kartice, količina RAM-a i diska)
Bez učinjenih ovih prvih koraka, na teme se neće odgovarati i one će biti izbrisane s foruma!
Re: Gasenje ubunta
Banshee, VLC i codeki -bad & ugly za sad rade 
Sve stabilno,... danas ide Wine i jos ako nesto mi zapne za oko xD
Samo da pitam e ima kakav roll back opcija ko na win sisemu ili nest da se instalira da se dobije neku slicnu opciju?
Sve stabilno,... danas ide Wine i jos ako nesto mi zapne za oko xD
Samo da pitam e ima kakav roll back opcija ko na win sisemu ili nest da se instalira da se dobije neku slicnu opciju?
Samo da kazem da ja imam Ubuntu 9.04 takodjer i po novom usred rada (pisanje u open office ili geditu) samo se zgasi/zapravo hibernira! Nikako da uopcimo u cemu je rijec. Nije na bateriji tada... ukopcan i sve ... makes pogledas nekug od ekrana ... pogledas natrag ... a on off. Power menager kaze da ovo nije istina
(nemam webkamericu na kompu tako da sam prilicno siguran da stroj nezna kad okrenem glavu pa da se zato zgasi
) ...
Anyone?!
(nemam webkamericu na kompu tako da sam prilicno siguran da stroj nezna kad okrenem glavu pa da se zato zgasi
Anyone?!
Debian 10, Windows 10, MacOS
E kolega evo meni konkretno samo reinstal rijesio problem,...
Svi programi instalirani i rade 100%
Nadam se da ces ti imati vise srece...
Svi programi instalirani i rade 100%
Nadam se da ces ti imati vise srece...