fridrik je napisao/la:Zanima me zašto se na stranici moram svaki put ponovno prijavljivati iako se na odlasku ne odjavljujem?
Čemu služi automatsko prijavljivanje?
Eto toliko!
automatsko prijavljivanje služi baš tome, da tvoj browser pokupi cookies i da se ne moraš ponovo prijavljivati.
samo mi treba jedna informacija i odgovorit ću ti zašto:
Odi u firefoxu na edit->privacy->show cookies
u search: linuxzasve
Te mi napiši koje cookiese imaš koji sadržavaju u imenu kolača phpbb3. Također mi za svaki napiši kada istječe (dolje, expires).
Ukoliko nemaš kolača, projveri dal su ti kolači na linux-za-sve (a sumnjam da jesu).
Također provjeri u edit->privacy->show cookies dali ti je uključeno always clear my private data when I close firefox. Isto tako, sumnjam - ali također provjeri tamo, dal ti se u cookies exceptions nalazi site linuxzasve.
Ukoliko nam niti to ne pomogne... Tražit ćemo druge solucije
Da interesantna stvar se dešava i kod mene doma. Svaki dan kada idem prvi put na forum pita me za login, a inače uredno pamti. Na poslu pamti uvijek. Ne znam koji je razlog. Isto je ubuntu isto je firefox ista je i verzija. na forum.hr, ubuntu.org i ostale mi uredno pamti, ali na našem forumu neće, pa neće...
fridrik je napisao/la:To sam si i mislio, ali kod mene ne radi. Imam Mozillu Firefox 2.0.0.12. U opcijama kukiji su omogućeni ...
Na igoogle i linux.hr radi.
E tebe trebam! Vidim da ljudi imaju problema sa postavljanjem Asus Eee PC-a na hrvatski jezik, pa ako bi ti se dalo napisati kratke upute, ali onako da ih mogu razumjeti i oni koji se nisu susretali sa linuxom. Ubacit screenshot-dva. Šta kažeš?
Može!
Ovih dana ću ih napisati!
Apsolutno mi je jasno da se novajlije ne snalaze u terminalu, pa tako ni u nano-u. Ne znaju spremiti ono što su upisali u xorg.conf ...
Pojasnit ću to što jednostavnije i jasnije!
E da! Automatska prijava je proradila!
Nešto sam prčko po opcijama u Firefoxu. Prolistao po kolačićima, odznačio pa opet označio nešto i tako to ....