windows screenshot? hm...
i to nije firefox vec IE..
IE?????????
Moderator/ica: Moderatori/ce
windows screenshot? hm...
da znam da je EI, prvo sam otvorio u firfoxu i napiso sto sam napiso, i onda sam se sjeto da bi mogo to stavit i dodao screenshot sa IE. a bit je u tome da crome ima drugi font.stefan je napisao/la:windows screenshot? hm...
i to nije firefox vec IE..
IE?????????
Ne kužim od kuda dojam da sam pisao u prvom licu.Suko je napisao/la:Imam jednu primjedbu.
Ne bi trebao pisati u prvom licu. Cijela ideja Wikija je da tvoj i bilo koji drugi članak može mijenjati i u njega nadodavati svatko tko ima ideju i znanja. Zato ne bi mogao proći takav način pisanja.
Pogledaj ostale članke. Niti jedan nije pisan u prvom licu.
Kada budeš imao vremena molim te da to ispraviš.
Nemoj ovo shvatiti negativno. Velika je stvar što si žrtvovao dio svog slobodnog vremena i podijelio svoje znanje s drugima. Ovo je čisto jedna manja primjedba.
OK. Shvaćam kako si to zamislio.madone je napisao/la:
Ne kužim od kuda dojam da sam pisao u prvom licu.
Možda radi toga što sam stavio svoj konf. file i ostavio mogućnost da se eventualno mogu kopirati moje postavke ? Odnosno izraz "moje", to je jedino što vidim, ali to ne znači da je pisano u prvom licu nego je zamišljeno da skreće pažnju da to ne treba kopirati zdravo za gotovo nego da služi kao primjer. Ako pažljivije pročitaš mislim da ćeš shvatit razlog za "moje"
Ako misliš na to, htio sam samo skrenut pažnju da se konfiguracija može uređivat bez upotrebe sudo pwmconfig(to puno duže traje i nema nekog smisla kad se jedanput utvrdi PWM) a na samom kraju "moje" konf. ima i pojašnjnje postavki na hrvatskom (tog pojašnjenja inače nema u konf. file-u ni na engleskom)
a vjeruj mi puno znači takav primjer.
Taj dio sam mislio uredit da uklonim ideju kopiranja(to je krivo, treba prvo detektirati PWM) nego da samo skrenem pažnju da se to može uređivat kroz konf. file i naglasit da na kraju ima primjer "moje" ili ako hoćeš "jedne" konfiguracije sa objašnjenjem postavki. Kopiranje kao savjet je krivo i to ču u svakom slučaju maknut, a u tom slučaju "moje" leti van jer je bespotrebno.
A ako misliš na nešto drugo daj neki primjer i ja ću ga rado primjeniti i dobrodošli su svi koji žele promijeniti bilo koji dio za koji smatraju da može biti kvalitetnije obrađen, zato i postoji wiki u tom "formatu".
pa vidis da i meni pise da koristim XP..simke je napisao/la: da, win screenshot, u njemu sa bio, pa sta. imas problem s tim sto koristim malo jedno malo drugo. a?
Ja bi još predložio da ova tema bude "sticky". prvenstveno radi novih korisnika. koliko puta ste samo ukazivali na postojanje wiki-a početnicima ? ovako bi oni prije naletili na wiki a možda i potaknuli još nekog na pisanjeSuko je napisao/la:Evo, kad je već otvorena tema, zašto ne nastaviti:
Nešto je proširen članak o Firefoxu:
http://wiki.open.hr/index.php/Firefox
Prebačen je tekst sa foruma o seljenju korisnika na drugo računalo
Wiki-Seljenje korisnika
Eto, pa ako bude novih stvari, objavite u ovom topicu. Da ljudi koji ne prate wiki doznaju za nove stvari.
Dobra ideja.madone je napisao/la: Ja bi još predložio da ova tema bude "sticky". prvenstveno radi novih korisnika. koliko puta ste samo ukazivali na postojanje wiki-a početnicima ? ovako bi oni prije naletili na wiki a možda i potaknuli još nekog na pisanje