Ako "padne" kakva akcija ja sam za.
Pozz
Moderator/ica: Moderatori/ce

Drljam i ja majice od prije xy godina i većina ih se još dobro drži... no prerastao sam ih, pogotovo u strukuBlackDwarf je napisao/la:drljam majice narucene prve i druge godine. sad su se pocele raspadat ispod pazuha.![]()
Nema veće religije od istine!
Emocionalno fora? ja još imam prve lzs majce (ne i prvu) iako su polu raskomadane. Dosta različitih čuvam sa raznih događaja, a kasnije sam si počeo naručivati i više njih (jedna za arhivu, ostale za nošenje).branac88 je napisao/la:Jedna stvar mi nije jasna vezano za majice: pa što je to posebno u njima?
A vidi, mogu te majice biti i korisne,... ja sam imao mrzovoljnu tetu u lokalnom dućanu i slučajno jednom dođem u LZS majici, mrzovoljna teta iz dućana na blagajni i dok je provlačila artikle kroz skener ne mrzovoljnim glasom prozbori kako je završila FER, kako je Linux zakon i sl. ... onda smo još malo ćaskali Linuxu no nakon toga dana kad god sam se pojavio u dućanu prema meni nikad više nije bila mrzovoljnabranac88 je napisao/la:Jedna stvar mi nije jasna vezano za majice: pa što je to posebno u njima?