čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
ostavi ovako, nek' se nešto događa 
- kova-ng
- Spol: M
Sviđa mi se promjena, jedino po mom mišljenju malo doraditi fontove i slike.
Što se tiče mobitela, na njemu lijepo sve izgleda. Međutim, kad se pregledava na monitoru, naslov i podnaslovi imaju prevelik font, također bi i slike možda trebalo smanjiti.
Što se tiče mobitela, na njemu lijepo sve izgleda. Međutim, kad se pregledava na monitoru, naslov i podnaslovi imaju prevelik font, također bi i slike možda trebalo smanjiti.
- Privitak/ci
-
- slika.jpg
- (165.07 KiB) Nije preuzeto niti jednom.
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
HNK Zagreb vam tijekom iduća 24 sata omogućuje gledanje njihove predstave Ciganin, ali najljepši, rađene po romanu Kristijana Novaka. Klik!
Nema veće religije od istine!
Malo vrtim live ubuntu(gnome) 20.04. Vidim da je Irfan dostupan u Ubuntu softvare(SNAP trgovina). Možda nisi vidio, pa ako nisi pokušao na taj način, vidi sam.bertone je napisao/la:Ima W10 prednost, na njemu mi radi IrfanView bez rušenja što na Linuxu nije slučaj.
I da, na W10 mogu koristiti MetaCreator Paint koji više nije podržan ni na MacOS-u (na Linuxu nikad nije ni bio).
Zanimljivo
Pozz
Ok i što sad?
Probao sam preko snapa na 18.04 i tu i tamo se smrzne (možda je do veličine slika koje pokušavam otvoriti)
Ja sam danas prvi put vidio da je dostupan kao snap paket a nekako sam stekao dojam da si pokušavao klasičnu instalaciju.
Pozz
Pozz
Ok i što sad?
Pozdrav ekipa,
već dva dana mi nasumično izbacuje sljedeću grešku kada se pokušam spojiti na forum:
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
User 'linuxzas_sokac' has exceeded the 'max_user_connections' resource (current value: 30) [1226]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Nije moja domena ali mi se čini kako smo postali popularniji zbog korone
već dva dana mi nasumično izbacuje sljedeću grešku kada se pokušam spojiti na forum:
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
User 'linuxzas_sokac' has exceeded the 'max_user_connections' resource (current value: 30) [1226]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Nije moja domena ali mi se čini kako smo postali popularniji zbog korone
I meni se to više puta pojavilo, jučer i danas. Također kao da se LZS malo sporije učitava.
Pozz
Evo upravo sad kad sam slao ovaj post se također pojavilo
Pozz
Evo upravo sad kad sam slao ovaj post se također pojavilo
Ok i što sad?
To je zla zavjera korisnika gentooa i W10, napadaju našu stranicu jer su ljubomorni na našu superiornost! Plus, sada kada je windows maltene linux distra...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Pa dokle višeshrike je napisao/la:To je zla zavjera korisnika gentooa i W10, napadaju našu stranicu jer su ljubomorni na našu superiornost! Plus, sada kada je windows maltene linux distra...
Pozz
Ok i što sad?