Aj' super, ja sam iz posta shvatio da su ga odbili popraviti uz obrazloženje da je greška korisnika.
Nego, evo review ranije spomenutog S60... nije tanak, nema najnoviji hardver, nema neku super rezoluciju ekrana, nema... ali koga briga kad ima 810G certifikat i termalnu kameru )
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Meni sutra treba krenuti novi Xiaomi Mi Max 3 6/128 GB
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
kvaju je napisao/la:vjerovatno jer guraju reklame u sam sustav, klošari.
Ozbiljno? Wow... to je full bed.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Napisat ću kasnije ovdje zašto. Ima veze s reklamama, da. I s načinom da se riješiš toga... I otključavanju bootloadera, rootanju, crkavanju displeja... Ma zlo. Nikad više. Uključujući i kupovinu kod jedne domaće klošarske firme.
drone je napisao/la:..Uključujući i kupovinu kod jedne domaće klošarske firme.
Links?
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Shrike je slučajno spomenuo naziv te trgovine u prethodnom postu (predzadnjem, nije hgspot)
Ma Links je meni sasvim ok, nikad s njima nisam imao problema.