PS. Radi sa Linuxom, baterija drži dobro, a jedino što ti može smetati ako imaš manju šapu je što je miš normalne muške veličine

Moderator/ica: Moderatori/ce

Nema veće religije od istine!
Distribucije bi trebale napraviti kao Antergos Minimal iso koji ti ponudi desktop environmente prilikom instalacije, ništa defaultni desktopi i slično tome, biraš prilikom instalacije, eventualno distribucija može sve njih doraditi sa nekakvim sane defaults ali da ti ih da na izbor na početku, tada nema potrebe za silnim flavorima koji su ionako isti iznutra, sve druga podešavanja da taj desktop bude bolji out of the box se može lako riješiti sa session paketima koji stavljaju određene defaults.shrike je napisao/la:Meni je i to stanje da je jedna distra==DE normalna, ova situacija sa tiem da distra dolazi u flavorima sa brdo DE-ova je bizarna i nekakvo novokomoponovano stanje sa kojime su si mislim samo svi komplicirali probleme. Ono, instaliraš distru, ako ti se ne sviđe DE sa kojim dolazi onda instaliraš drugi DE. Ali jok, sada "ne sviđa mi se default DE" znači "idem tražiti totalno novu distru". Ono... wtf ekipa