Koliko je meni poznato (IRL) za hibernaciju treba swap, ali za suspend ne.
EDIT: Odvojio sam postove u vezi swap filea u novu temu jer im nije mjesto u čavrljanju.
Moderator/ica: Moderatori/ce
Bunker je napisao/la: samo ako se sjećaš ja nevolim konzolu pa kad mi onak napišeš gomilu naredbi odmah mi se naoblači![]()
Ili promijeniti u fstab svake distre oznaku UUID-a novog swapa. Čovjek lako zaboravi da se poslije petljanja gpartedom po particijama tu i tamo promijene UUID-ovi. Ali i /dev/sd** imaju nedostataka, npr. ako zamijeniš kablove diskova mijenjaš sd** oznake, ili recimo udev po hiru promijeni redoslijed diskova.Cooleech je napisao/la:A mogao si samo tu particiju unutar svakog pojedinog fstaba postaviti po njenoj /dev/sd** putanji..
Olaaaaa kompaaaaaaaaa !!! Baš mi te drago srest makar i online .jurastublic je napisao/la:Hello Max, kako brat! Još uvijek u linuxu? Znaš kak se veli: "Mi ništa ne obećavamo i to ispunjavamo!"
Teoretski da, swap ne bi trebao za čisti suspend, ali nekim ljudima suspend ne radi ako nemaju swap. Da li je to neki bug koji se pojavi po distrama tu i tamo ili sustav pokušava ući u neki hibridni suspend-hibernaciju samo krivo kaže da je "suspend" ne znam ili možda neka implementacija suspenda fakat zahtijeva swap u nekim okolnostima......bertone je napisao/la:Po ovom kako pišete ispadne da ako nemate swap, da na OS-u ne radi suspend
Koliko je meni poznato (IRL) za hibernaciju treba swap, ali za suspend ne.
EDIT: Odvojio sam postove u vezi swap filea u novu temu jer im nije mjesto u čavrljanju.