Nije mi nikada to traženo kao uslov. Na kraju krajeva, na Cinnamonu je kreirano sa istim podacima. I na moju sreću nakon toga kada sam instalirao KDE, ostala je ta kreirana mreža u podešavanjima pa je i KDE koristi sada. Zašto je pravio problem pri kreiranju i dalje ne znam, moguće da fali neki paket, jer na KDE Arch based distroima neće, a na ostalima kreira mrežu lepo.hrvooje je napisao/la:Možda je do lozinke. Kod wpa2 mora biti min. 8 znakova
KDE Frameworks 5 & Plasma 5
Moderator/ica: Moderatori/ce
- blast beat
- Spol: M
Re: KDE Frameworks 5 & Plasma 5
Primjećujem neke promjene u KDE 5.8.4 na Kubuntu 16.10. Pod display settings nema više disable compositing nego allow apps control compositing. Pojačanje zvuka prati blub blub zvuk da se zna koliko je pojačano. Logiranje kompatibilno sa domenskim ulogiranjem. Jedna tipka može biti prečac tipa super otvara meni ili ctrl... Ovo je onako na prvu. Jod uvijek kod drugog monitora desnog ako uz desni rub napravim desni klik meni mi se otvori na lijevom rubu prvog ekrana. Taj bug u kwinu Martin Graslin još nije riješio
Fino to izgledavision je napisao/la:https://dot.kde.org/2017/01/31/plasma-59-kicks-2017-style