pozdrav društvo
evo praktički sam početnik u svijetu linuxa i nedugo sam instalirao ubuntu 15.4 i sa njime sam oduševljen. Polako se uhodavam, imam 50 god. i pc-e imam još iz doba spectruma, ali sam sve do sada bio na windowsima, ubuntu sam instalirao jer povremeno koristim jedan stariji laptop i ostao iznenađen brzinom ubunta no naletio sam na jedan problem ali o tome u drugom postu.
još jedan novi
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: još jedan novi
Dobrodošao generacijo 
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- calisto053
- Moderator
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- oldman
Bok i od mene, makar te mogu poslat po šibice kaj se godina tiće.
Imaš palac gore !
Imaš palac gore !
- Cooleech
- Moderator
DND!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Dobronamdošao
Odmah se osjećam malo mlađe kada dođe netko par godina stariji od mene
Odmah se osjećam malo mlađe kada dođe netko par godina stariji od mene
Where there is a gui there's a way.