Linux Sucks

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

iza.coska
Spol: M

Re: Linux Sucks

Post Postao/la iza.coska »

valent je napisao/la:
Problem većine novih Linux korisnika nije što nema riješenje već jedno od ovoga:
- ne znaju ga naći
- ne znaju ga interpretirati ako ga i nađu
- ne znaju postaviti pitanje na pravi način

Ma da ako ne radi onda je korisnik idiot, proizvodac hardwarea/softwarea je kriv, BRAVO!!!!

Oprostite, nisam znao da treba biti bog da bi koristio linux!!
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

iza.coska je napisao/la:
valent je napisao/la:
Problem većine novih Linux korisnika nije što nema riješenje već jedno od ovoga:
- ne znaju ga naći

Ma da ako ne radi onda je korisnik idiot, proizvodac hardwarea/softwarea je kriv, BRAVO!!!!

e, iza.coska, jedno pitanjce:

koristiš li ti Linux uopće ? (ili si pod windozama)
iza.coska

Post Postao/la iza.coska »

Grof je napisao/la:
iza.coska je napisao/la:
valent je napisao/la:
- ne znaju ga naći

e, iza.coska, jedno pitanjce:

koristiš li ti Linux uopće ? (ili si pod windozama)
NE, koristim Win XP jer mi niti jedna distribucija linuxsa ne radi niti priblizno dobro kao XP.
Ponekad upalim linux kada mi je dosadno, poanta tvoga pitanja?
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Vidiš, meni sve radi dobro.
Bolje i brže od XP-a.
Ja sam sa Linuxom zadovoljan.
Zadovoljniji nego s Windowsima koji mi nikad nisu dobro radili.
Tako da za mene: Sorry folks, but for me Linux doesn't suck.
A što se može, imao sam sreće kad sam kupovao desktop prije par godina i laptop prije godinu dana.
Žao mi vas je kad vas vidim kako se patite...
A jbg, koristite onda XP.
Ja mogu svakih nekoliko mjeseci isprobavati nove stvari i guštati se u tome.
XP je ono izašao prije koliko godina?
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

iza.coska je napisao/la: NE, koristim Win XP jer mi niti jedna distribucija linuxsa ne radi niti priblizno dobro kao XP.
Ponekad upalim linux kada mi je dosadno, poanta tvoga pitanja?
Zanimaju me tvoji motivi pisanja...

Naime, nitko ovdje nije toliko sasuo drvlja i kamenja po Linuxu kao ti, pa sam mislio da to sve pišeš iz nekog vlastitog aspekta ili kao produkt neuspješne borbe protiv problema koji su ti se pojavili prilikom korištenja Linuxa. No, čini se da si ti ovdje iz nekih drugi pobuda.

Ili jednostavno voliš kritizirati nešto što ne koristiš. Malo čudno, zar ne?
tartaglia

Post Postao/la tartaglia »

Uvijek se je dobro malo informirati o proizvodu koji kupuješ, ne možeš samo uću u dućan, pokazat na komp i reći prodavaču "ja bi to!". Ovo recimo pišem s Lenova 3000 N200, apsolutno sve je radilo "out of the box", i to na fedori, ubuntuu, čem god. (za modem ne znam, njega nisam probao dal radi).
Avoid the Gates of Hell. Use Linux!
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

Suko je napisao/la: XP je ono izašao prije koliko godina?
i jos uvjek, po vecini ljudi najbolji. neevjerojtno, al uvjek me zanimlo kako to sve radi na xp-u, i nove hardver i sve a star ko biblija, stavi linux iz vremena njegovog izdavalja, i nis nece radit. u tome je njegova snega, ta podrska za hrdver u linuxsu bi se trebala maknut i sam ko u win da instaliras kasnije kaj ti treab, stavit neke genericke drivere za sve kartice i kasnije stvljaj sto os.
opet vas pitam kako to da sve radi, stavi najstariji xp n najnoviju kantu i sljakace sasvim dovoljno da ga dovedes u red, on je jos uvjek lider na os trzistu, i nemojte govorit da nevlja, ukupno gledajuci on je daleko najbolji, ukupno. kda mu se zbroje prednosti i mana, niko mu nije ni blizi, vi samo islicete ono kaj je bolje kod linuxsa i kaj je lisije kod vina, ajmo dajt ljudi, pa nise najpametniji,
LINUX JE BOLJI< sta je ostatak svijeta glup. a vi pametni, ma dajte, djeco., bozija.

linux sucks. naspram xpa.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Caius

Post Postao/la Caius »

evo cisto da i ja dam svoj glas za linux. koristim ga nesto vise od godinu i po ali moram priznati da sam puno sretniji od kad koristim (citaj: manje zivcan). i sad zalim sto ga nisam koristio jos i prije ali jedini razlog je bio sto su mi ljudi poput tebe (iza coska) govorili kako je to veliki shit i kako nista ne valja. ali kada sam se upustio u koristenje linuxa uvidio sam da to govore samo oni koji ga ustvari nikad nisu ni probali pa nisu ni znali sta im linux donosi.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Pa, kad je vec postavljena dogma da je XP bogom dan, a sve drugo je jad i bijeda, meni XP nikad nije radio kako treba bez instalacije drivera za grafu, nekoliko uzastopnih instalacija drivera za moj stari Zyxel modem, a da ne kazem što se dogadjalo s printerom, skenerom i ostalom periferijom.
Tolika hrpa bloata mi je trebala da postignem kakvu takvu funkcionalnost, a da ne kazem da ga je antivirusni softver usporio do bola.
Jbg, meni XP nije nikada radio kako treba.
Možda je ostaloj ekipi radio, ali ja od XP-a imam samo traume.
Ne kažem da drugi ljudi nemaju pravo, ali na mojoj kombinaciji hardvera XP je bio debeli suck.
I kako bi ja sada trebao reagirati?
Meni je Linux genijalan, a na mom kompu XP je bio gomila bloata i davio ga je do bola.
Ali, kažem, nitko ne tjera ljude da koriste Linux. Pa, ako ste zadovoljni s Windowsima, koristite njih.
Nekim ljudima je i Vista skroz OK.
Pa nećemo sad reći da su oni glupi.
Ako im je Vista OK, super. Pa nije loša za viditi. Neka koriste Vistu.
Ja ih neću daviti s Linuxom.
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

Suko je napisao/la:Pa, kad je vec postavljena dogma da je XP bogom dan, a sve drugo je jad i bijeda, meni XP nikad nije radio kako treba bez instalacije drivera za grafu,.
vauuuuuu, strasmo, ti si ljen ko moj cimer, njemu je uzas kad treba instalirat drivere. ztvarno tesko, nemo sto.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Odgovori