Nisam rekao da nije bug već da ne treba dva puta kliknuti na instaliraj da bi se aplikacija instalirala... barem je kod mene takoJH-IM je napisao/la:To je ipak bug ako se mene pita, jer je to predugo vrijeme za osvježiti status programa.
Ubuntu software center problem
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Ubuntu software center problem
Probao sam 32 bitnu verziju nema nikakve razlike.Probat ću potražiti neki stariji 16.04 iso na svom računalu.
Realno to i nije neki problem da bi se mijenjala distribucija ukoliko si ostatkom zadovoljan pa čak i ako moraš dva puta kliknuti na gumb instaliraj... pa nakon instalacije OS-a si staviš desetak programa koje trebaš i zaboraviš da uopće postoji.
Osim toga, @dupin ti je ovdje dao više nego kvalitetnu alternativu, a ako ti ni to ne odgovara uvijek imaš terminal...
... i nema neki stariji ISO, možeš imati 16.04 ili 16.04.1 i kod oba imaš isti bug.
Osim toga, @dupin ti je ovdje dao više nego kvalitetnu alternativu, a ako ti ni to ne odgovara uvijek imaš terminal...
... i nema neki stariji ISO, možeš imati 16.04 ili 16.04.1 i kod oba imaš isti bug.
Kao što ti je i Bertone rekao nema smisla reinstalirati ni stavljati 32-bitnu verziju radi ovakve sitnice, instaliraj Synaptic i Ubuntu Software Center ako želiš GUI i to je to, novi Software ignoriraj i nema problema.
Kod: Označi sve
sudo apt-get install synaptic software-center