KDE je dobar, ali ne u varijanti Ubuntu/Kubuntu. KDE je bolje podržan na drugim distrama (čitaj: Arch/OpenSuSe/Fedora)glaskoncILLa je napisao/la:i zivi dalje bez kde-a jer je to bezveze.
kde ubuntu login problem
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: kde ubuntu login problem
- glaskoncILLa
ma zezanje, iako meni osobno nikad nije sjeo, ali dobro, to je individualno..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Ma nema beda, iako mi KDE ima takve stvari koje ti vrlo brzo uđu pod kožu. (tipa F3 ili F4 u Dolphinu)glaskoncILLa je napisao/la:ma zezanje, iako meni osobno nikad nije sjeo, ali dobro, to je individualno..
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
glaskoncILLa je napisao/la:koliko vitezova..![]()
logiraj se na konzolu (ctrl+alt+f1 kad dodjes do logiranja), removeaj kde jer kazu ljudi da to ionak ne radi dobro na tutuntuu, a i na vise mjesta sam citao da si kde i gnome na istoj kanti na bilo kojoj distri nisu frendovi (dpkg --get-selections | grep kde, aptitude remove --purge svaki paket koji dobijes u prvoj komandi) i zivi dalje bez kde-a jer je to bezveze.
Ako je već tjeraš da ide u terminal, nek napravi ovo:
Kod: Označi sve
sudo dpkg-reconfigure gdmA neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- glaskoncILLa
i opet je pitanje da li ce biti sretna, naime, imao sam jedno vrijeme kde i gnome zajedno na debianu i to definitivno nije sreca, mislim barem ja to ne bih opet radio, radije bi instalirao distru koja si dobra sa kde-om.
a i ne tjeram nikog na nista, to je jedan od prijedloga.
a i ne tjeram nikog na nista, to je jedan od prijedloga.
ugl uspjela sam si ja nazad slozit gnome svojom nekom logikom i spretnoshchu... 
ali ostalo mi je josh punk urac KDE programa like Ktorrent, KSystemLog i takvih pizdarija...kak da to sve zbrishem?
ali ostalo mi je josh punk urac KDE programa like Ktorrent, KSystemLog i takvih pizdarija...kak da to sve zbrishem?
one thing about music when it hits - you feel no pain!
Zasto sada moras sve kde aplikacije brisati, mozes slobodno bez problema koristiti kde programe pod gnome-om ako ti pasu, ja recimo uvijek koristim ktorrent pod gnome-om jer je nezamjenjiv meni i recimo k9copy za kojeg neznam ni da li ima zamjena...red_queen je napisao/la:ugl uspjela sam si ja nazad slozit gnome svojom nekom logikom i spretnoshchu...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
nemam potrebu za njima... gle pocetnik sam tak da za sada ovo kaj imam mi je sasvim dovoljno...
- glaskoncILLa
otvori synaptic, napravi search svega sto u imenu ili opisu ima kde i oznaci ih za micanje.red_queen je napisao/la:ugl uspjela sam si ja nazad slozit gnome svojom nekom logikom i spretnoshchu...
nashla sam drugi nacin...svejedno fala momci