pokazuje da je sve maximalno pojačano i nije mutano ništa.
Kad miša stavim na volume controll piše: "Volume: 100% (muted)" i lijevi klik ne diže onaj potenciometar kojim bi mogao pojačati. Ništa mi sad nije jasno, a radilo je sve kako treba.
Idem probati s nekim drugim browserom => Ni Midori ne reproducira zvuk.
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
@Vlado, ne znam je li problem nastao s Manjarom ili s Debianom (dvije distre navedene uz tvoje korisničko ime). Što se Debiana tiče, meni se uz Deb Testing dogodila ista nevolja prije nekoliko mjeseci i riješio sam je, ali sam rješenje već zaboravio. Problem se nije ponavljao...
da se ponovo pokrene pulseaudio i privremeno riješi problem. Za trajnije rješenje pak uz Firefox kao web preglednik trebalo je obnoviti Flash player i instalirati ga ručno...
pokazuje da je sve maximalno pojačano i nije mutano ništa.
Kad miša stavim na volume controll piše: "Volume: 100% (muted)" i lijevi klik ne diže onaj potenciometar kojim bi mogao pojačati. Ništa mi sad nije jasno, a radilo je sve kako treba.
Idem probati s nekim drugim browserom => Ni Midori ne reproducira zvuk.
Pa piše da je mutan Pogledaj sa pavucontrol što si mutao.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
(pavucontrol:13052): Gtk-WARNING **: Theme parsing error: window-controls-dark.css:159:19: The '-gtk-image-effect' property has been renamed to '-gtk-icon-effect'