Prije kakvih godinu dana smo ovdje laprdali o malim pojačalima s eBaya pa sam nedugo poslije naručio neko za dolar-dva. Neko vrijeme je visio na žicama zalemljen na neke velike zvučnike bez kučišta, na ispravljač od mobitela i spojen sa mp3 playerom od 99 centi. Onda sam odlučio to malo upristojiti. Ukupno sam utrošio dva i pol sata, od početka do kraja. Uzeo sam zvučnike od stare radio-cass linije, postrugao s njih mort i farbu, pobrusio, oprao benzinom. Izbušio rupe za žice, potenciometar, prekidač, ledicu i mp3 player(koji se vadi). Sjetih se plastičnih ručki, pa dodao i njih. Ugradio dva mob punjača, jedan za pojačalo, jedan za player, te sve polemio. Montažnim ljepilom spojio zvučnike + 4 gips vijka(za svaki slučaj). Kako je vani bilo suho, a žuta me spray boja tihim glasom zvala s police, nisam odolio te poljepio, doduše, nabrzaka i neuredno, pik traku te sve pošpricao na žuto.
(U dva i pol sata je uračunato i vrijeme utrošeno na pranje dvorišne staze od ostataka žute boje prije neg žena to vidi
Uglavnom, sad imam prijenosnu glazbu za radove izvan radione. Umjesto mp3 playera se može uštekati i mob jer se žice mogu uvuć-izvuć kakvih petnaestak cm.
Nije nešto, ali služi svrsi.
Eto.