John Titor - Time machine

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: John Titor - Time machine

Post Postao/la shrike »

Grof je napisao/la:Mene od cijele te priče zapravo najviše ( i jedino) interesira da li tehnologija iza tog time-machinea s dva singulariteta ima uporište u modernoj fizici? Da li manipulacija s gravitacijskim poljem može dovesti do ovakvih prostorno-vremenskih pomaka da budu iskoristivi u realnom svijetu?
On Thursday, January 20th, 2005 at 6:55 PM, I sent an email to Dr. Michio Kaku, a leading theoretical quantum physicist and co-founder of String Theory. I asked him the following question concerning John Titor.

"I don't know if you've heard about the supposed time traveler named 'John Titor'. To summarize: A guy posted on the internet in 2001 and claimed to be a time traveler from 2036. He claims his time machine works by using 2 mini black holes. Could you tell me the chances of him being for real?"

--- John 'Razimus' Hughston on 2005

I received a reply from Dr. Michio Kaku, he said the following concerning my question on John Titor.

"I think the person you mentioned is a fake. Mini black holes do not have the power to bend time"

--- Michio Kaku on 2005
http://hoaxhunter.blogspot.de/2009/03/j ... unter.html
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
bertone
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la bertone »

Napokon sam pohvatao sve što već dva dana pišete...
  • shrike se napokon u potpunosti razotkrio... definitivno je pripadnik rase guštera
  • JH-IM je zapravo lovac na guštere i masone... priča suprotno no zapravo baca mamac
  • trzalica je čistač... radi za guštere i masone i posprema za njima kad se ovima omakne (kao shrikeu)
  • Titor... je zapravo Grof osobno... malo se vratio u naše vrijeme da vidi kakvo je stanje (zapravo mišljenja sam da Grof i Iv@n putuju zajedno)
  • staromodni je putovao s njima no njega su ostavili u 1990-oj jer se nije htio odreći FDD-a
  • gagiD i branac88 su zapravo "time cops" koji pokušavaju sklepati Grofa pa igraju igru "good cop bad cop"
  • audio je zalutao u temu
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Majko mila, kad vidim ovo onda mi dođe drago što me na LZSu više nema.
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

A bertone citira i lajka sam svoje postove. Cccc, ovdje svak nešto konzumira... slika slika
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

@Grofe, sorry... morao sam jer izgleda da nitko nije pročitao što si napisao pface ... odnosno da te u cijeloj toj priči jedino zanima fizika i da li je to moguće

@Calisto, vidim i da ti pozorno pratiš tko je tko... samo što mudro šutiš i ništa ne pišeš :hihi

PS. Obrisao sam... nemam pojma što sam napravio da sam sam sebe citirao szbunjen
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Samo se zabavljajte, samo pazite da ne ulete plavci i swatovi :bert slika
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
trzalica

Post Postao/la trzalica »

bertone je napisao/la:Napokon sam pohvatao sve što već dva dana pišete...
  • shrike se napokon u potpunosti razotkrio... definitivno je pripadnik rase guštera
  • JH-IM je zapravo lovac na guštere i masone... priča suprotno no zapravo baca mamac
  • trzalica je čistač... radi za guštere i masone i posprema za njima kad se ovima omakne (kao shrikeu)
  • Titor... je zapravo Grof osobno... malo se vratio u naše vrijeme da vidi kakvo je stanje (zapravo mišljenja sam da Grof i Iv@n putuju zajedno)
  • staromodni je putovao s njima no njega su ostavili u 1990-oj jer se nije htio odreći FDD-a
  • gagiD i branac88 su zapravo "time cops" koji pokušavaju sklepati Grofa pa igraju igru "good cop bad cop"
  • audio je zalutao u temu
@bertone legendo! :D Totalno si me pročitao haha :D Baš sam se pošteno nasmijao :hihi
Staromodan

Post Postao/la Staromodan »

Grof, mislim da je sada tako svugdje. Samo polako, jos malo pa deset tisuca poruka.

Tema je zanimljivo pocela, ali moglo se predpostaviti da ce doci do laprdanja.

Ah, nije vazno. Odoh i ja odspavati. Mozda nekad poslije bude bolje.
gagiD

Post Postao/la gagiD »

@bertone
Dobar, dobar :D
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Grof je napisao/la:Majko mila, kad vidim ovo onda mi dođe drago što me na LZSu više nema.
Da, nije teško primijetiti da u zadnje vrijeme gotovo svaka tema završi na nekom bezveznom prepucavanju, pa se onda tenzije pokušavaju ublažiti kojekakvim offtopičnim humorom (ili "humorom", ovisi iz čije perspektive). Ne znam što nam se dogodilo... :pogled_dolje :place
Odgovori