Dragi linux kolega , vjerojatno se ja uvijek nespretno izrazim pa nije naprvu jasno kaj sam htio prezentirati.audiosl4ve je napisao/la:ti bi sve Maxu dragi recenzirao, sakupljao, slagao, djelio, pricao, a sam nikako da pokusas poduzeti. Shvacam da zelis nesto pokrenuti i to bi stvarno bilo super, ali sve je to budemo, mozda,
Naravno da ne ocekujem da netko drugi odradi moje zamisli vec sam spreman vecinu toga sam odraditi. Kontakti sa distributerima mi nisu problem a i oni nemaju nikaj protiv recenzija. Malo igrači od microsofta zekaju jer žele na istom hardveru i test perfomansi i na linuxu i na windowsima valjda da bi pokušali dokazati premoć optimizacije drajvera za win.
Kod nekih distributera se da zaobići win igrače no negdje ih se neda zaobići jer su jaki i isprepleteni sa uvoznicima i distributerima. Meni nesmeta jer se linux nema cega bojati i sramiti.
Prostor bi bio dobar više iz nekog opceg dojma čisto da ih imamo di pozvat i upoznat sa našim radom. No nije problem i posjecivati ih u njihovim službenim uredima.
Koristi nisu neke žestoke ni ako zaživi suradnja onda ih se moze zamolithi za donacije u hardveru koji se može dijeliti na npr nagradnim igrama i sl. Da li bi time se podigla toliko posjecenost vaseg portala , o tome trebaju odllucivati vaši manageri a ne ja jer valjda je svima poznato kako iz velike posjecenosti i statusa izvući zaradu i platiti nečiji rad ....
Te distributerske tvrtke masno zarađuju i takve donacije im nisu novost.
Za one malo poduzetnije nije ni za odbaciti pomisao o realizaciji distribucije ubuntu phona i sl dok se netko nedosjeti sklopiti takve ugovore. ..
Kakvu opremu spominjete ? Moja ideja su bili softverski testovi bez unimera i osciloskopa ....